Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz nrg_52 #65250 üzenetére
Dehogy jutottak, semmi normális üzlet- és szervizhálózat...stb. és emiatt az ár-érték arányuk sem jó.
Ha majd eljutnak mindenben a Huawei vagy a Samsung szintjére, akkor lesz miről beszélni, de akkor az árazásuk is erősen megugrik majd, szóval ördögi kör ez, ezért is nem mostanság lesz ilyen.
Az kevés, hogy jelenleg van x hardver, amire jó sűrűn adják ki a frissítéseket, mert mindig van mit javítani, hiszen sokszor több új hibát nyomnak, mint amennyit javítanak.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nrg_52
addikt
Uzletuk nemreg nyilt az igaz, hogy egy, de hivatalos viszonteladok evek ota vannak. Szerintem samut sem kizarolag samu storban vesznek az emberek. Hivatalos magyarorszagi markaszerviz is a wayteq szemelyeben, ami nem hinnem, hogy rosszabb lenne barmiben, mint a hires/hirhedt telemax. Peldanak okaert megveszed eustore-nal, es itthon szervizelik, melyik samu vagy huvely tudja ezt kulfoldi webshopbol torteno vasarlasnal? Mondom mindezt elegedett Honor tulajdonoskent.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #65254 üzenetére
Valami kódokat küldött. De múltkor is volt ilyen, pedig akkor nem is vettem semmit.
Na mindegy, egyenleget nem vont le, ez a lényeg. -
legenda
válasz nrg_52 #65253 üzenetére
Nagyon messze van ez még az elfogadhatótól is, pláne a jótól.
Van egy üzlet, ahol alig lehet valamit vásárolni, a szervizét meg hagyjuk is, inkább tízszer TMX - még ha más gyártónál is nem is csak az van, illetve nem muszáj oda vinni/küldeni.
A Samsung pont szervizeli egy évig a külföldről behozott készüléket is.
Ha úgy csinálná a Xiaomi, mint a Huawei korábban, akkor néhány év múlva elfogadható szintre jutna, de ahhoz annyi pénz...stb. kellene, ami jelenleg nem áll rendelkezésükre.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Az új Androidos Nokiákról mit gondoltok?
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #65259 üzenetére
Elvileg 3 évig kapnak frissítést, 2 évig főverziósat, 3 évig meg biztonságit, ami azért nagy piros pont, bejönnek ezek is.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #65262 üzenetére
Nokia 9 PV-re kíváncsi leszek.
Az a jó amúgy, hogy ők minden kategóriát lefednek. Lehet majd másodlagosnak beszerzek egy 8810 4G-t vagy egy 1-est. -
Quqesz
nagyúr
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
Nekem egyiksem.....csak a koralkék szín maga tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz vodrosjozsi #65275 üzenetére
-
törölt tag
Ez nekem fáj. [videó]
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
" Redmi Note 5 semmivel sem érzem lassabbnak a Mi 8 -tól, pedig az csúcsmodell és 2X annyi RAM van benne "
... csak épp nem használja ki a 2x több ramot!
A kínaiaknak az a fétisük, hogy a memóriának üresnek kell lennie, Xiaomi - Huawei és ez sajnos félig meddig a O+ -ra is igaz ...
8/128-as OnePlus 5T átlagban csak 54% memóriát használ (tehát 3-4 giga mindig üres)!
Engem ez zavar, én szinte soha nem lövöm ki az appokat a memóriából.
Reggelre az alkalmazás váltóból eltűnnek az este még használt programok ...Ti mennyire használjátok ki a memóriát?
(^)(>.<)(^)
-
-
törölt tag
Telefon: kb. 1 GB szabadon szokott lenni, de nem nézegetem.
Táblagép: ott is hasonló, de akkor látom a 2 GB RAM előnyét, mikor Spotify + net egyszerre megy, esetleg még mellette egy Messenger/Viber.Viszont mobilon (3 GB RAM) idegesítő, ha Opera Miniben vagyok, és váltogatok, akkor sokszor újratölti. Ez akkor gáz nagyon, ha rádiót hallgatsz, vagy pl. csetelsz.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Igazából engem ez annyira nem érdekel, amit használok azt megtartja a memóriában szinte tényleg mindent, nagyon jó a multitasking a Mi 8 -nak !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
leslien
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
válasz Quqesz #65288 üzenetére
és ez sem lesz pitlák.. Sony Xperia xz 4 tena leak
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
w333
félisten
válasz leslien #65289 üzenetére
Ezért nem megy a Sony -nak ... ezt a formát már rég el kellet volna felejteni !
Ugyan az lesz a sorsa mint a Microsoft -nak ami a csempe felület miatt lett kuka !
Régen szerettem a Sony telefonokat, de manapság semmi olyan dolog nincs bennük ami megfogna, kár érte pedig régen nagyon jók voltak !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
aprokaroka87
nagyúr
Szerintetek mennyire kezdjek aggódni ha 3 töltövel kiprobálva is úgy tűnik hogy a telefon aksija nem kap töltést, mintha tölteni, de mégsem.
-
w333
félisten
válasz aprokaroka87 #65295 üzenetére
Hát nagyon ... milyen telefon ez ? akku megadta magát talán cellazárlatos !
De az is lehet hogy az USB csatlakozóval van a baj, mondjuk koszos !
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz aprokaroka87 #65295 üzenetére
Sanszos a papírnehezék hadművelet....de az usb csatit takaríjjad ki.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Meizu m6.
Az usb csatit kitisztitottam, ki is irja hogy töltés de valami egészen furcsa módon azok a %-ok nem mennek bele pl 25-30 perc után sem.
Most 71%-on van.Garanciás még.
Egy valamit nézek még meg, megprobálom teljesen lemeriteni, és megnézni mit produkál úgy.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz aprokaroka87 #65298 üzenetére
Próbáld újraindítani ... vagy gyári visszaállítást csinálni !
(#65299) leslien
Ugyan az mint az összes többi Sony itt végigtekersz láthatod hogy a Sony saját magát másolja, semmi új ötletük nincs és évek óta ugyan az az unalmas forma semmi fantáziájuk nincsen, szóval én sem vennék már ilyen telefont
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest