Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentic18
aktív tag
válasz Blackmirror #52546 üzenetére
Vezetékes 3,5 jack kimenetű
Már azt hitted lightning csatis mi?Szemezgettem az iphone 7-el. Nem rossz, ha lesz rá pénzem még talán amellett döntök.
Samsung Galaxy A53 5G
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #52555 üzenetére
Jaja, hulyesigre nem koltunk. 😁
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
nrg_52
addikt
válasz vodrosjozsi #52557 üzenetére
Nem, reszeg ciganyt is keveset. ☺️
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
mentic18
aktív tag
válasz vodrosjozsi #52559 üzenetére
Nem jól tolod tesó.
Szegény cigányok nem beszélnek úgy mint te, legalább jól tudnád beszélni a nyelvüket Szerintem te összekevered a részeg magyarokkal..Samsung Galaxy A53 5G
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Aryon87 #52567 üzenetére
Tökéletes mi?
Volt lg-m, haveroméknak is van (g4-g5-lényegtelen, hogy modulárisan szar) de ott is úgy sárgul 2 év utána kijelző, hogy jaj. A szellemesedés is fain csak az beégett és hát ips ugye nem ég be. Ezek szerint de. Igazából tök mindegy milyen kijelzőről van szó, a hangsúly azon van, hogy ezt elismeri hibaként a gyártó vagy nem. És a samsung igen, az lg viszont nem. Tényleg nem az ő hibájuk de amikor egy 2 hónapos teló beég (ez egy g4 volt) akkor nem biztos, hogy nem az összeszerelésnél történt egy baki. Más gyártónál is van ips kijelzőn sárguláss. Pl Z1C, HTC régebbi telefonjai... brutál módon tud sárgulni.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #52568 üzenetére
Csak ips kijelzős készülékem van. Mi az a sárgásodás? Még nem tapasztaltam soha........pedig van 5 tab meg 5 telefon itthon....beégést sem tapasztaltam még....😎
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
VJ
Jaaaaa! Már értem!.....nem, így sincs...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #52568 üzenetére
A sargulas az a regi modellek rakfeneje volt. IPS beeges csak az LGnel van jelen, mai napig rejtely hogy miert.
G4-em beegett, a G5 is mar 2 honap utan, az is vitte sirba csereutalvany formajaban.
Mas gyartonal ilyen gondom nem volt. Az amoled meg a sajatossaga miatt eg be.
---------Mas: allaskereses ujabb udvoskeje: 140k penz, es havi 6 szabadnap... Egyre jobb.. mi a banat van a munkaltatokkal?
Kenytelen vagyok bevallalni, 3 honapja nincs rendes fizetesem kartyara, bank is cseszekedik mar...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gerner1
nagyúr
válasz Aryon87 #52572 üzenetére
Van beégés például szifonon is, pedig csak az új "X" az, ami amoled -es. De láttam már, jó néhány sony készüléket is, beégett kijelzővel (és lehetne sorolni...) . Szóval, szerintem a "beégés" nem válogat. Statikus grafikai elemeket használó programok futtatása, tartósan hosszú időn keresztül + az optimálisnál magasabb fényerő indokolatlan (vagy nemtörődöm) használata gyakran, inkább nevezhetőek a hiba forrásának.
-
vodrosjozsi
őstag
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #52576 üzenetére
Nekem úgy általában nem jött be az okosóra...pedig vannak jók(samu,huawei)
-
legenda
válasz Quqesz #52577 üzenetére
Én annyira megszoktam és megszerettem már, hiszen nagyon jó tudni, ha rosszul aludtam, pedig sokszor nem is érzem úgy ébredéskor, de aztán megnézem a grafikont és máris tudom, pihennem kell nappal is, mert éjszaka sok volt a piros...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Quqesz
nagyúr
-
legenda
-
SkyS1gn
félisten
válasz vodrosjozsi #52582 üzenetére
Szép szép de nem az e-golf
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SybenX
őstag
Valami megváltozott pedig az apple fanok fejében.
Ma a fél osztály akinek iPhone van úgy szarozta, hogy nem hittem a fülemnek. Bizony nagyon haragudnak a lassítás és a szar akksik miatt az apple-re, többen is jelezték akiknek még csak iPhoneja volt, hogy biztos, hogy váltanak androidra, mert unják ezt a kínlódást.[ Szerkesztve ]
-
SybenX
őstag
válasz no more #52586 üzenetére
Sajnálom is őket őszintén. Egyébként nekik ebből az jön le, hogy azért lassítják, hogy vedd az újat, hiába próbál az apple szépíteni a dolgon. Komolyan, ha nem vagyok ott el sem hiszem amik elhangzottak.
Ja és kettő márkát ismernek még, Huawei és Samsung, de inkább a Huawei felé hajlanak. -
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz no more #52589 üzenetére
Egy 6s-t hasznalo ismerosom mondta is, hogy 20-40% korul fogja magat es kikapcsol a telefon
Kivancsi vagyok az ujabb generacioknal mi lesz a helyzet.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gerner1
nagyúr
válasz Blackmirror #52592 üzenetére
Igen. Azt már az utánam következő tulajdonosa, gondolom elvégeztette...
-
vodrosjozsi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest