Hirdetés
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Google I/O Keynote !
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz s3nsitivity #11602 üzenetére
#AndroidMedvecukor
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
s3nsitivity
addikt
Justreboot
Dobhatod is fel az Android M-et.. Hajrá, várjuk a véleményt[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Just_Reboot
addikt
válasz s3nsitivity #11604 üzenetére
Majd ha lesz hozzá root. Meg amúgy sem vagyok most gép közelben.
-
Penguin95
senior tag
Ezek szerint megint lesz tesztelői változat?
-
Penguin95
senior tag
Na akkor megint lesz anyázás. Talán megint lesz a Z-re is portolva.
-
no more
veterán
#swiftkey #swiftkey #swiftkey #swiftkey
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
norbert1998
nagyúr
Átköltöztetem ide is
Heti filmajánló:
Ex_Machina (a következő sorok szarkazmust, iróniát nem tartalmaznak)
A címe megfogott. Elolvastam, miről szól kb., de hiányos volt. Mondom jó, megnézzük az iMDb-t. 8.4 pont. Hmmm, hát nem is tudom... Kicsit talán sokallom, de igazából a filmmel nincs gond. Amit akar, azt tökéletesen átadja, pluszpont a magyar DTS hang, bár ez az a film, ahol pont nem számít. Érdekes, annyi bizonyos.
Megnézhető, de ne hulla fáradtan és/vagy idegesen üljetek neki, mert nem igazán fogjátok érteni, hogy mi ez. -
Just_Reboot
addikt
válasz s3nsitivity #11610 üzenetére
Hidd el ha lenne rá lehetőség hogy feltegyem akkor már régen fent lenne. De ahogy elnézem még image sincs. Majd holnap...
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Penguin95 #11619 üzenetére
Miért is ne.
Mondjuk most jut eszembe hogy 2011-es Xperiákon CM11-ben egyszer valami Xiaomi Mi2-es cuccot teszteltek.
De Nexus 5-ből így is több dolog van portolva Mi3-ra, most elkezdtem reménykedni.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Penguin95 #11619 üzenetére
A kernel a veszélyes csak ilyenkor.
Illetve a system appok egy része ami használ trap-et.
Az ilyeneknél szokás csak hasonló hardverről portolni.Ha csak bizonyos appok, fícsörök kellenek amik nem kapcsolódnak erősen a HAL-hoz akkor a saját gyártó a legjobb választás.
-
Penguin95
senior tag
válasz s3nsitivity #11621 üzenetére
A kernel sima ügy, volt már, hogy KitKat kernel volt Lolli alatt. Viccen kívül meg: Bízom az Xda-s srácokban, némelyik érti a dolgát.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Penguin95 #11622 üzenetére
Azért a kernel a legsérülékenyebb rész
Olyan könnyű kernel pánikot okozni ,hogy az valami hihetetlen.
Nagyon összhangban kell lennie a rendszerrel, hogy az interruptok trap-jei jó helyre kerüljenek mert könnyen elszállhat minden egy segfault-al[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz s3nsitivity #11623 üzenetére
Kérdezd Dancsót, gyári 4.3 kernelén futtat CM12.1-et
-
Just_Reboot
addikt
Lennél szíves magyarul beszélni?
-
norbert1998
nagyúr
A Rajgyerek jól mondja, 4.3 gyári kernelen futtatok CM12-t. Beszélj bagyusz-szal, magyar srác, nagyon érti a dolgát, de kissé elfoglalt. Ő csinálta ezt az egészet.
-
s3nsitivity
addikt
válasz norbert1998 #11626 üzenetére
Kitalálom.. Sony?
(#11625) Justreboot
Bocsi, nagyon benne vagyok.. Holnap oprendszerekből vizsgázok.[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz s3nsitivity #11627 üzenetére
SP
-
norbert1998
nagyúr
válasz s3nsitivity #11627 üzenetére
Így van
Ez esetben nem tudnád valahogy megnézni, hogy hogyan lehet valami qfuse block-okat, vagy miket írni? Azzal küzd bagyusz, mert ha az megvan, zárt bl mellett tudnánk custom kernel-t használni, de valamiért csak olvasni tudja őket.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz norbert1998 #11629 üzenetére
Sehogy.. a QFuse az One Time Programmable(OTP) blokk. Ráadásul non-volatile, abból csak olvasni fog tudni. Oda már varázslás szükséges.
Vissza a Sonyra.
Nem azt mondtam, hogy nem lehet csak nem ajánlott.
Ott a rendszert kell pontosan optimalizálni a kernelhez.
Dob egy rendszer hívást egy app, a vezérlés átugrik a kernelbe(trap) és ha rossz helyre ugrik akkor az biza egy durva kernel pánik amiből csak a reboot hoz ki" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Just_Reboot
addikt
válasz s3nsitivity #11630 üzenetére
Ne is mond G3-on csomószor kaptam kernel pánikot.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz s3nsitivity #11630 üzenetére
Akkor konkrétan sehogy nem lehet megoldani, nagyon ügyes emberekkel sem zárt bl mellett a custom kernelt. Hát, akkor ennyi volt? Vagy bagyusz talán valamit találhatott, amivel esetleg sikerülhetett volna, de mégsem ment?
-
s3nsitivity
addikt
válasz norbert1998 #11632 üzenetére
Mivel nem tudom pontosan mit akar a QFuse blokkban így nem tudom.. de mivel egyszer lehet bele írni így lehet ,hogy talált valamit ami egy kiskapunak tűnik
-
norbert1998
nagyúr
válasz s3nsitivity #11633 üzenetére
Mindegy, köszi azért
-
Penguin95
senior tag
Könnyű? Két hétig szenvedtem a Linuxszal mire egyszer sikerült.
Ismét komolyra fordítva: Könnyen el lehet szúrni bármivel, viszont ha egyszer eljutnak odáig, hogy már tudnak információkat kinyerni egy logcat-ből, többnyire egyenes úton vannak. Amennyire én tudom, először mindig az a cél, hogy vagy bootloop legyen legalább, vagy bootoljon a rendszer. Ugyanis ha ez megvan, ki lehet adni a bátrabbaknak tesztelésre és visszajelzésre. Persze ezt nem fejlesztésnek hívják, hanem kókányolásnak, de ez részletkérdés.
-
CJ4567
nagyúr
Túl sok a szakmaiság, kevés a szaraziphone.
No Sana No Life
-
s3nsitivity
addikt
válasz Penguin95 #11635 üzenetére
Én 2 éve nem kaptam pedig Linux felhasználó vagyok
Ráadásul nem valami ubuntu..Fejlesztés közben könnyű amúgy ha olyan szintű programit írsz aminek szüksége van a kernelre mint vezérlő.
Vagy pont ,hogy kernelt írsz.
Mondjuk nulláról kernelt írni azért már már varázslás kategória, mégis vannak sokan akik csináljákAmúgy ja, droidon könnyű mivel az init file egyből indítja a logolást (sose fogom megérteni a $cat /log > log parancsból miért lett logcat ) és így látni hol száll el
#SzarAzÁjfon
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
Penguin95
senior tag
válasz s3nsitivity #11637 üzenetére
Én meg direkt hoztam össze 2 hét szenvedés árán (érdekelt hogy néz ki).
Na a kernelezést meg akkor lássam újra, mikor no more és Justreboot Xperiát vesz. Egyszer szórakoztam vele, soha többet. Amúgy azért lett logcat, mert a macska tud lógni, viszont a lóg nem tud macskulni.
-
w333
félisten
-
Penguin95
senior tag
válasz Just_Reboot #11642 üzenetére
Ez a cél.
-
Penguin95
senior tag
válasz Just_Reboot #11647 üzenetére
Sajnos ahhoz a ráknak is Xperiát kell vennie, Ő meg gyanítom inkább bedobja egy fazék forró vízbe, csavarhúzóval átszúrva.
-
Penguin95
senior tag
válasz Just_Reboot #11649 üzenetére
Akkor dobom is az Xperia után a fazékba.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest