Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Akinél GMail email késések meg hasonlók vannak: nem vagytok egyedül, incidens van már rá úgy két órája, dolgoznak rajta.
-
boborján2
aktív tag
Tudnátok ajánlani tabletre két ablakos fájlkezelőt?
Képek miniatűr nézete és az smb fontos lenne,mert nason tárolt képeket kellene átválogatni és mappákba rendezni.
Köszi!ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
joci86
senior tag
válasz svgyula #168150 üzenetére
A telefon beállításai között nem okos letiltani a netet, mert nem hajlandó semmit sem lejátszási a Disney.
Konkrétan a streamelést és letöltést tiltottam le mobilnetről az alkalmazáson belül.
Plusz le volt töltve a készülékre, amit néztem.Így nagyon erős, hogy több GB eltűnt a Disney jóvoltából...
-
BitRider
senior tag
válasz WhiteWalker #168154 üzenetére
+1
Licensszel, ami kb. 1200 forint, a legjobb fájlböngésző droidra.
Egyéb felhő, ftp stb. mappákat is elér.[ Szerkesztve ]
-
svgyula
addikt
válasz joci86 #168155 üzenetére
Mit jelent az, hogy "nem okos letiltani" Nyilvánvaló az alkalmazás hazudja be ahogy írtam azt, hogy TE mindegy mit állítasz be akkor is csinál neked számlát! Ez az okos nem okos legyen már a te döntésed! Én az ilyen alkalmazást kapásból kukáznám! Ugyanis ha ebben hazudik akkor ki tudja mit visz még a telefonodról!
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
boborján2
aktív tag
válasz svgyula #168157 üzenetére
Igen, a dizni és a gogle csúnya gyíkemberei összedugták a fejüket és most mindent is együtt ellopnak mindenkitől
De hogy valami értelmeset is írjak.
Disney+ -t elindítottam letöltöttem egy random sorozat epizódot. Appból kiléptem/bezártam. Wifit - mobilnet kikapcsoltam.Disney+ -t elindítom és ott figyel az egyetlen letöltött sorozat epizód ami tökéletesen lejátszható minden hang és felirattal együtt teljesen offline állapotban.
Ugyanezt ha megcsinálom bekapcsolt mobilnettel, fullra betölt a Disney+ , itt belépek a letöltött tartalmakba, lejátszom a letöltött részt. Mobil adatból cirka 0,5-1 megabájt fogyott összesen. Ez bedudható annak , hogy betölti a főmenüt és a borítófépeket.
Kijelenthetem , hogy a letöltött content lejátszása nem zabálja a mobilnetet!
(Legfrissebb elérhető app+Android13)ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
joci86
senior tag
válasz svgyula #168157 üzenetére
Nem személyeskedés akart lenni. Annyi volt a lényeg, hogy ha a Disney nem kap hozzáférést a nethez, (az eddigi tapasztalataim alapján) nem hajlandó működni, hiába töltöd le a nézni kívánt tartalmat...
Tekintettel arra, hogy egész évre előre kifizettem az előfizetési díjat, és nincs alternatív alkalmazás, amivel használhatnám a szolgáltatást, nem játszik, hogy megszabaduljak az apptól.
Amúgy töröltem az alkalmazást és újra telepítettem, újra letöltöttem a tartalmat, és az adatforgalmi statisztika szerint nincs kirívó mértékű fogyasztása, csak a néhány MB, amivel szinkronizálja az előfizetésem adatait.
@boborján2
Most újratelepítve normálisan működik itt is, valami nagy gáz volt nálam az alkalmazással.
Majd kipróbálom, hogy letiltom a mobilnetet, hátha az is helyrejött. Amikor próbaképpen kikapcsoltam a netet, eddig kijelentette, hogy offline vagyok, és nem engedett semmit nézni, a letöltötteket sem...[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan appot javasolni, ami WebDAV lejátszást támogat, megjeleníti a feliratok és szinkronizál trakt.tv oldallal? Eddig KODI-t használtam, de valamiért most nem akarja a feliratot megjeleníteni!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
kaciokos
őstag
Ahhh, ezt benéztem, bocsi, csak nem a Google natív naptárát használom, hanem aCalendar-t, és meg voltam róla győződve, hogy abban amiatt nem látom az általam leírt módon a régi eseményeket, mert a Google naptár korlátozza, ugyanis annak a szinkronjára támaszkodik. Tévedtem a sima Google naptárban látom a régebbieket is.
Akkor visznt egy ez aCalendar bug, futott bele más is? Vagy lehet, hogy ez nem bug, hanem egyszerűen ilyen, de a beállítások között nem találtam erre utalót.
-
svgyula
addikt
válasz joci86 #168163 üzenetére
Aztán akinek nincs? Pl. egy otthon használt tablet, amiben soha nem volt mobil adatforgalmú vagy egyáltalán sim kártya? Mert otthon van WIFI. Tehát az nem internet kapcsolat?
Vagy csak azoknak nem jár? Ez szimplán egy sz@r applikáció!Mondjuk a TV-nem ott vírított az első sorban de nem próbálkoztam vele mert nem érdekel csak simán kukáztam. De szinte biztosan müködni kell mobilnet nélkül is mert a TV-ben nincs sim kártya hely.....[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
joci86
senior tag
válasz svgyula #168166 üzenetére
Igazából nem nőttek a szívemhez, hogy védjem őket, főleg, hogy 25-30 ezer forint / éves díjon kínálják a szolgáltatást, ha egyben fizetsz. És még így is mrgszívattak a felesleges adathasználattal...
Amúgy wifiről is működik, csak útközben az nem feltétlen adott.Egyszerűen csak megszoktam, hogy így működik, de attól még nem tartom jónak.
Sokat vonatozom, kell a streaming a telefonra unaloműzésre + gyakorolhatom a németet (nem annyira egyszerű ilyen nyelven olyan tartalmat találni, ami érdekel is).
Szóval, bármilyen x@r az app, szükségem van rá
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz joci86 #168167 üzenetére
Sziasztok!
Azt kezdte el nálam csinálni a messenger, hogy beakad pár értesítés és 12 óra elteltével elkezdi óránként újból dobálni, hanggal együtt az értesítési központba. De magában az appban nem mutat újat.
Már frissítettem, töröltem, újra telepítettem és ugyan úgy. Rohadt idegesítő.Más is tapasztalja ezt? Esetleg van is rá megoldása? Az értesítés kikapcsolásán kívül.
Teló: s23, droid 14.
-
DrKapocs
őstag
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Samu A33 (6GB) telefonom van.
Neha "lefagy" par pillanatra a billentyuzet. Egy-ket mp-ig semmi nem tortenik, aztan utolag bepotyogi a kozben bepotyogott karakterek egy reszet.Ritkan, de rendszeresen visszatero hiba.
Mas is tapasztalta? Lehet vele kezdeni valamit, vagy szokjak hozza?Ram+ kikapcsolva, Google keyboardot hasznalok.
-
Cs1csó
félisten
válasz DrKapocs #168169 üzenetére
A Telegram-mal el tudom érni a Messenger (Facebook) ismerősöket? Nyilván én is pont lexarom a Messengert de ha A CSAK ITT elérhető ismerőseim vannak akkor pech.
Amúgy van pl. a Simple Social Browser ami pl. a Facebook alkalmazást kiváltja ha erre képes a Telegram a Messenger terén akkor okés. Ezen kívül csak egy félkarú óriás, hiszen faxán működik (gondolom ha ennyire dícséred) de kb. senki ismerősöm nem használja.
Mint valami MultiLevelMarketing piramisjátéknál menjek egyenként hozzájuk és győködjem őket hogy telepítsék? (már amennyiben nem képes a Messenger kapcsolatokat is kezelni) -
zeon.hu
nagyúr
-
ggeleven
őstag
válasz Peterhappy #168170 üzenetére
Pont ilyet használok most én is pár hete, de SwiftKey-jel nem futottam még ilyenbe. Én teszt miatt pár napra kipróbálnék más billentyűzetet ha nekem ilyet produkálna.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Cs1csó
félisten
válasz zeon.hu #168174 üzenetére
Plusz ugye már kvázi "telefonálni" (hanghívást indítani) is lehet róla tehát ez is egy nyomós ok a használata mellett.
(gyakran - be kell vallanom - kimondottan jó minőségben.)
Tehát a "krónikus" betegségeit leszámítva nincs versenyképes alternatíva.
(A Viber is érdekes ilyen téren hogy annak is csak egy értelme (egy fegyvere) van a Messenger hanghívása ellen, hogy a RENDES telefonszámok kvázi "inverzét" lehet hívni, ugye hozzáférést adunk a rendes telefonszámainkhoz és ha azon telefonszámokhoz tartozó ismerősünknek is telepítve van a Viber nem is kell "keresgélni" egymást)
Ha ezt meglépi a Messenger (úgy tudom ilyet még nem tud) akkor a Vibernek is reszeltek.A világ így működik: a Windows, Android oprendszerek leuraltak mindent, az MS Office szinte "sztenderd" vagy a Google kereső amit elméletilegbki lehet könnyen váltani de a többi egyszerűen "gyenge" vagy simán funkció hiányos vagy egyenesen rossz.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Cs1csó #168172 üzenetére
Ott van még a Signal! Ugyanaz a helyzet mint a Telegrammal.
Előbbinél meg tudsz mindent osztani hivatkozásként Messenger ismerősökkel.
De sajnos kevesen ismerik ezeket , ráadásul rengeteg cég is Messengeren kommunikál, nem tudod 100%-ban kiváltani azt a f@st.A Viber is tele van total felesleges csillivilli csillámpónis marhasagokkal , azt is egy kalap alatt említem a Messengerrel.
Ha lehetne szavazni melyik a leggyűlöltebb app , ez a kettő versenyezne az első helyért. A Facebook lenne a harmadik...
[ Szerkesztve ]
-
joci86
senior tag
Újabban a Google Messages is képes rcs üzeneteket küldeni neten keresztül, kvázi csevegőappként. Kb mint az iPhone ezer éve.
Legutóbb már a Xiaomimnál gyárilag ez volt az alap SMS alkalmazás, szóval van rá esély, hogy sokaknál működik. :)
Könnyen ki lehet deríteni, hogy kinek küldd így az üzenetet, az alkalmazás kiírja pötyögés közben, hogy sms lesz vagy csevegés.
-
GEPESZ66
veterán
Mivel tegnap lejárt a Bitdefender előfizetésem felraktam az Eset 30 napos prémium próbaverziójat.
Amikor elindítottam volna az appot,kiírta,hogy le van tiltva.
A telefon beállítasaiban,a kisegítő lehetőségeknél engedélyezni kellett az Eset-et.
Ezt Android 13-mál nem csinálta,csak most 14-nél.
Korábban amikor elindítottam az appot,akkor kellett engedélyezni.
Írtam a magyar support-nak.
Az válaszolták,hogy jövő héten írnak a fejlesztőknek,s keresnek majd,ha van válasz.
Ha valaki abszolút nem járatos az androidban,ilyen üzenetnél már törli is az appot.. -
DrKapocs
őstag
válasz Cs1csó #168172 üzenetére
Ezzel csak magadat hitegeted, FB függő vagy. Volt ilyen jellegű kutatásunk, pont ilyen érveket hoztak az emberek. Mint a drogos, aki talál magyarázatot arra, miért használja a szert.
Én ettől önzőbb vagyok. Én utálom a FB posztok hamis világát, ahol mindenki boldog és szép és... kamu az egész. Utáltam a Messengert is, hogy minden apró-cseprő dolog miatt írkáltak, ráadásul a munkaköröm miatt sok ember vesz körül. Egy csomó idő megy el ezekkel a fölös csetelésekkel, felaprózza, őrli az időd. Meguntam, átmentem először a Signalra, utána a Telegramra. Utóbbi nekem jobban tetszik. Eleinte nehezen fogadták az ismerősök, csak azért is FB-on írkáltak. De amikor látták, hogy tényleg kb. 2 hét múlva kap választ, akkor belátták, nincs értelme. Én nem vagyok hajlandó egy olyan platformon maradni, amit utálok, csak azért, mert mások ott vannak. Az az ő dolguk, nem az én gondom. Egyébként ez egy jó szűrő: a minden apró butaság miatt írkálók, chat függők, akik számára nem vagy fontos, ők lekopnak. Nem nagy veszteség. Akik számára fontos vagy, ők megtalálnak, mennek veled más platformra is, mindegy hol vagy, keres, ír, hív. Én sok időt spóroltam vele, hogy nem használom a FB, Messenger kombót. De persze mindenki azt csinál, amit akar; lehet a nyájjal is tartani, az a biztos út...
(Az ingyen Messenger hívás nem érdekel, előtte is korlátlan beszélgetős csomagom volt.)
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz DrKapocs #168182 üzenetére
Fene tudja, nem mondanám magam Facebook függőnek, melóban nem is pörgetem. Otthon is csak este átfutom. Magánjellegű dolgokat nem osztok meg.
Szerencsére apró-cseprő dolgok miatt nem zaklatnak munka ügyben meg nem itt keresnek.
Persze értelek az ilyen preferenciákkal a váltás logikus. Inkább lustaságnak tudom be a saját döntésemet. -
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Google féle ébresztő óra alkalmazás esetén megoldható, hogy ébresztéskor rögtön teljes képernyőn, képernyőzár felnyitása nélkül jelenjen meg a szundi és a megállítás opciók?
Korábban emlékeim szerint így volt.
Arra már nem emlékszem hogy korábbi androidon vagy MIUI-n...Most a képernyőzáron először rá kell bökni az értesítésre, majd csak ezt követően lesz teljes képernyős.
Minden engedély meg van adva az óra alkalmazásnak.
Telefon: Xiaomi 11T, Android 13, telefonra elérhető legfrissebb MIUI 14.
Vagy esetleg más ébresztő óra alternatíva?
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
zoltanz
nagyúr
Az normális, hogy a Massanger mikor jelzi üzenet érkezett, utána bent marad az app a memóriában? Köszi!
-
ggeleven
őstag
válasz Peterhappy #168185 üzenetére
Első körben csak próbálj rá. Ha másik is csinálja, akkor valami más okozza a röccenéseket. Egyébként lehet egy Gboard reset avagy újratelepítés is segíthet.
Nálam még rendszeresen nem jelzi a Messenger üziket, pedig ki van véve akkuoptimalizálás alól...Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
-
Tökimanó
senior tag
válasz Peterhappy #168185 üzenetére
Ha nem jön be a Swíftkey próbáld ki a Yandex Keyboardot! [link] Sajnos a Yandexnek is az a legnagyobb hibája mint a Swiftkeynek. Hosszú nyomásnál nem az ékezetes betű az alap felugró hanem a szimbólum. Ettől függetlenül szerintem jobb. Persze ez csak az én véleményem. Én is állandóan keresem a Gboard alterntíváit . Ha valamelyik megoldja az említett problémámat arra át is állok.
-
-
Wolfy33
senior tag
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy mi lehet a hiba, ha androidos telefonon, Chrome böngészőben a nemzetisport.hu oldal cikkei alatt lévő fórumokat megnyitva nem hozza fel a hozzászólásokat.
Nem tudom mi lehet, eddig minden gond nélkül ment. Töröltem már a gyorsító tárat, telefont ki be kapcsoltam, de semmi. Más oldalakon a fórumokat simán betölti. -
vacs
veterán
Helló.
Anyukám telefonjára kellene olyan billentyűzet, ahol az összes ékezetes betű fixen látható.
A topik kereső alapján az anysoftkeyboard jó lenne, de 2 éve nem frissítik, telepíteni se engedi!(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest