Új hozzászólás Aktív témák

  • #64638144

    törölt tag

    válasz Zsolt802 #167125 üzenetére

    Az, hogy az email később jön mint iPhone-on, az azért van, mert harmadik féltől származó alkalmazást használsz. És a rendszer altatja energiatakarékossági okokból. Samsungon mindig a saját, vagyis Samsung alkalmazás működik a legjobban. Samsung email-t kell letölteni. Az beépül a rendszerbe, még a témákba is beolvad és természetesen hibátlanul működik. A Gmail-t is be lehet állítani, hogy működjön, én most Gmail-t használok és nálam működik, de foglalkozós volt nekem is.
    És nem akarok én android vs iOs vitát generálni, de én is írhatnék 800 db alkalmazást, ami androidon tökéletesen megy, iOS-en meg olyan fapados mint egy Ikarus busz. Csak én megértem, hogy más a két rendszer.
    Az értesítési hangokat is neked kell testreszabni és a jó az, hogy ITT LEHET IS. Még annak is állíthatsz hangot, hogy az emailt elküldted. Így biztos lehetsz benne, hogy elment.
    Az, hogy egyszer jelez, utána meg nem, az lehet egy olyan beállítás, hogy intelligens értesítéskezelés. Például engem halálba tud idegesíteni mikor egy tömegben egy iPhone tulaj messengerlavinát kap és persze a tök alap messengerhangon ami 20 éve ugyanaz. Ezt össze tudja vonni az intelligens értesítés, hogy ne sorozatlövést kapj, hanem csak egyet és a következőt már csak akkor, ha x perc eltelt, vagy mástól jön üzenet. Ez csak példa volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák