Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Letöltöttem a szükséges képfájlt - az tömörített fájl, kibontottad? melyik volt?
pendrivera flasheltem - mivel? És nem mindegy, hogy melyik slotba dugod, a hátsó feléhez közelebbibe.
Hány GB a boxod?
Általában rossz dtb.img szokott ilyen hibát produkálni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
rjy08
tag
válasz csubyy #83249 üzenetére
Erre én is gondoltam, de tök egyértelmű az img neve, amit kiválasztok, és nem jó. X3 4 Gb RAm 32Gb belső és gigabites háló. Ettől eltérően már próbáltam a 2 gigás img-től elkezdve az összeset, ami X3-hoz van, mindegyikkel ugyanezt csinálta.
Eladó Unifi USG Pro4 és Dahua dómkamera!
-
-
rjy08
tag
válasz Beni2360 #83251 üzenetére
Ha már sikerült flashelnem és eljutottam odáig, hogy megjelent a Coreelec logó, akkor gondolom egyértelmű, hogy sikerült kibontanom. Mindegyik usb slotban próbáltam, 4Gb RAM, 32 Gb belső tár és gigabites LAN. Én is a rossz img-re gondoltam, de már nem tudom melyiket próbáljam ki, mert már végig mentem az összes X3-as img-n. LibreElec USB-SD Creatorral flasheltem, Mexel leírása alapján.
-
Imi1981
veterán
válasz nfsu17 #83244 üzenetére
Persze, hogy tudja! Csakis úgy töltök. Billentyűzet vagolapra vannak elmentve az útvonalak és ahová akarom tölteni azt másolom be link (ha ne másolsz be semmit akkor az alapértelmezett helyre tölti). Ha véletlenül máshová töltöd át tudod helyezni a már letöltött torrentet link. Szerintem baromi jó. Mióta ezt használom sokkal könnyebb kezelni a torrenteket (és bárhonnan tudom kezelni) .
-
Beni2360
félisten
Gondoltam csak előre feltettem a láma kérdéseket, hátha valami kimaradt és kevesebb levél váltás kell.
Most már csak egy SD kártyán való próbálkozás maradt a talonban. Küldenék, van egy pár db és úton van 2 db is de ez téged nem segít ki ha nincs kéznél.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
rjy08
tag
Világos
Ez jutott még nekem is eszembe, de épp nem volt kéznél. Öcsém vette a boxot, 2 hete voltam nála, akkor szenvedtem végig ezt a procedúrát, a büdös fene se gondolta hogy nem fog összejönni. (Mivel magamnak már csináltam ilyet.)
Igazából azért tettem fel a kérdést, hátha más is találkozott ilyennel X96 max plusnál.
Azért köszi a segítséget!Eladó Unifi USG Pro4 és Dahua dómkamera!
-
burberry07
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Feltettem x96 max plusra a coreelecet, minden szuper, csak valamiért minden anyagot HDR-ben (HDR10) küld ki. A tv menüjében ott a HDR felirat, ha azt kikapcsolom, akkor fakó lesz a kép. Mit kell beállítani, hogy jó legyen? Köszönöm!!
-
rjy08
tag
válasz burberry07 #83259 üzenetére
Jéé, de jó, neked sikerült!
Hogy csináltad? Le tudnád írni röviden? Én épp fentebb írtam hogy nem sikerült, pedig amit tudtam, kipróbáltamEladó Unifi USG Pro4 és Dahua dómkamera!
-
FingR86
őstag
válasz burberry07 #83259 üzenetére
írták itt korábban, hogy az android alatt ki kellett kapcsolni a HDR-t és a CE is megjavul vele együtt. Vagy a CE menüben nézd meg a tone mappingot SDR-HDR off
[ Szerkesztve ]
-
lacc24
csendes tag
Sziasztok!
Akinek Vontar X3 média kütyüje van, szintén tapasztalja, hogy akár be-, akár kikapcsolt állapotban van, áram alatt sipol?
Amikor rendeltem, javasolt adaptercserét meg is csináltam, de azzal is ugyanez a helyzet, mint a gyárival.
Tudtok erre esetleg megoldást?
Köszönöm szépen!
Üdv -
rjy08
tag
válasz burberry07 #83263 üzenetére
uh azt nagyon megköszönném!
-
ginola
addikt
Sziasztok
Kb. minden 2-ik indításnál (távírányító) a CE logó alatt kifagy a CE, mitől lehet ez (V2 módot használok?
Eddig ez nem volt jellemző. Áramtalanítás után minden jó, mi lehet a probléma? -
Véreshurka
senior tag
válasz Csicsóka #74709 üzenetére
Szia!
Nem tudod véletlenül, hogy ez a megoldás működik még matrix alatt is? Csak mert most telepítettem fel a matrix-ot, és ugyan felcsatolni feltudom, de csak böngészni tudom a mappák tartalmát, másolni, mappát létrehozni "permission denied" miatt már nem megy.
El Psy Kongroo
-
Beni2360
félisten
válasz Véreshurka #83267 üzenetére
Mit nem érsz el?
Én sem értem el a NAS csak a jelszó páros beírása után. Azelőtt nem volt ilyen, nálam is erre hivatkozott.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
hunaqua
addikt
-
dethroner
veterán
Bocs hogy csak most van időm válaszolni, reagálni. Mindegy hogy be akarok jelentkezni vagy sem, ha keresést, vagy bármi más akarok csinálni, egyből dobja az API key üzenetet. Sőt, igazából meg se nyitja az appot, semmit se csinál, egyből az API key kell neki. Én meg bárhogy szenvedek, nem tudok csinálni olyat, amit elfogadna. Követtem az összefoglalóban lévő leírást, össze is hoztam a szám+betű halmazt, bemásoltam, de nem fogadta el
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
blakey
titán
válasz ginola #83266 üzenetére
Mi az a V2? Ne használd. :)
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok olvastam visszább, hogy egyre több 4/32 GB-os változat kiderül, hogy csak 2/32 GB-os
Láttam 2/16-ost de az 100Mbit-es míg a 4/32 4/64már készüléket Gigabites Lan-nalMiután jól összekutyultam az egészet nekem a 4/32-höz kell keresten android stock Rom-ot függetlenül, hogy Fake?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Véreshurka #83274 üzenetére
Most próbáltam a hsz-id lekérését és átolvasva még most sem tudom mit akarsz elérni és mi változott.
A matrixon kívül. Mivel volt nálam is egy affér, hogy semmit nem értem el a NAS-ról NFS-n és a nason az NFS engedélyezést újból frissítettem és ment utána minden. De nem szeretnék találgatni, majd a mester emlékszik, hogy mi kell neked. Nekem SSH csak vezető zsinóron megy.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Véreshurka
senior tag
válasz Beni2360 #83276 üzenetére
A mediabox-ra szeretnék csatlakozni NFS-en keresztül, hogy a gépről könnyebben tudjak rá másolni. Mivel Leia alatt ment a dolog, ezért tapogatózom, hogy esetleg Matrix alatt változott-e valami, mondjuk nem kell entware telepítés az nfs szerverhez, hanem már eleve tartalmazza a coreelec és esetleg az entware féle telepítéssel csak belezavarok.
El Psy Kongroo
-
Beni2360
félisten
válasz Véreshurka #83277 üzenetére
Mint írtam nekem ez már magas.
Én simán a gép hálózati hely hozzáadásánál csináltam meg és elérhető minden még a ráakasztott HDD is. Hogy az most milyen vonalon megy gőzön sincs.
Még CE-n én még nem alkalmaztam az NFS szervert.
Ehhez csicsoka ért.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Véreshurka
senior tag
válasz Véreshurka #83267 üzenetére
Csak nem hagyott nyugodni a dolog és megnéztem egy 9.2.7-en is, most ott sem megy, pedig mintha úgy rémlene, hogy ment még akkor amikor először próbáltam, bár tény, hogy talán akkor és utoljára is használtam. Természetesen a box-on a /storage-et az "rw"-vel vettem fel mindkét alkalommal pont azért, hogy tudjak írni benne. Lehet gond egyébként a jogosultságokkal azona gépen amelyikről próbálkozom? Vagy csak a szerveren (box) valami?
El Psy Kongroo
-
m_kovacs
tag
válasz Véreshurka #83281 üzenetére
Nem vagyok CE rajongó, ugatom messziről. kb 2 hónapja vettem egy Vontár x3-at, mivel csak kísérletezésre vettem, tettem SD re CE-t.(lehet hogy mátrix). Majd SSH-n indítottam (neten talált leírás alapján) NFS szervert. Rádugtam az USB 3.0 portra egy kétfiókos tárolódobozt 2 HDD vel, Azóta megy egyfolytában. Azóta rá se néztem. Nplayer lejátszóval használom egy BB2 boxról.(néha Kodival is).
Mivel rendszeresen olvasom a fórumot, nem emlékszem, hogy írta volna valaki, hogy alapból megy a CE-en az NFS megosztás.
m_kovacs -
galaxys80
veterán
X96 max+
CE 2.9.7
Van a gyereknek egy sorozata (Egyről a kettőre) amivel nem birkózik meg. Diavetítés a kép.
Adatai:
----------------------------------------------
Encode Information
Video : XviD at 974 kbps
Video Source : DVB-S (MPEG2)
Audio : MP3 128kbps 2ch 48khz
Audio Language: Hungarian
Audio Source: TV (TV2)
Aspect Ratio: 4:3
Resolution : 512x384
Frame Rate: 25.0 fpsMinden más eszközön tökéletesen fut.
Apple tv ( Infuse, MrMc)
Mede8erMilyen beállítás amivel lehet ezen javítani?
Ha minden felbontást engedélyeztek akkor jobb lesz a helyzet. Cserébe akkor egy csomó másik filmje lesz ilyen.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz galaxys80 #83283 üzenetére
Szoftveres gyorsítással jó lesz.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ilovedigweed
senior tag
Sziasztok!
Adott egy x96 max+ +CE 9.2.7. Segítséget szeretnék kérni. Feltelepítettem a Thoradia -t és abból a qbittorrent-et. Viszont nem tudom hol lehet beállítani a felh. nevet és jelszót, belső hálózat/9091-en be lehetne jelentkezni csak nem tudom mivel. Kodiban a beállításokban nincsennek meg azok a lehetőségek mint Mátrixban volt. (néztem yt videót)
Köszönöm!
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
nfsu17
veterán
válasz ilovedigweed #83290 üzenetére
A qbit portja a 8880, kezdjük ezzel, az alap dolgok meg:
Felhnév: admin
Jelszó: adminadmin
Utána meg megváltoztatod a beállítások alatt.
A 9091 a transmission webui portja -
ilovedigweed
senior tag
válasz nfsu17 #83291 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
ilovedigweed
senior tag
válasz nfsu17 #83291 üzenetére
Megkérdezhetném, hogy mi az elérési útvonal egy usb3-ba dugott pendrive gyökérkönyvtárának?
Sajnos nem értem ezeket, windows-on menne
[ Szerkesztve ]
-
Véreshurka
senior tag
válasz m_kovacs #83282 üzenetére
Alapból nem is megy, az eredeti kérdésem is arra vonatkozott, hogy az entware-ből letöltött majd beállított nfs-kernel-server (link) megoldás kell-e még Matrix alá is, és ha igen, kell-e változtatni valamit a konfigurálásakor.
Be tudnád linkelni, hogy te milyen leírásból dolgoztál? Összehasonlítanám, hogy nálam mi van. Illetve nálad mi szerpel az exports-ban?
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
gyűrű
addikt
-
nfsu17
veterán
válasz ilovedigweed #83295 üzenetére
Beállítások, rendszerinfó, háttértár
Ott fogja jobb oldalt írni/var/media/valami
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs