Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blakey
titán
válasz Csabi1984 #83501 üzenetére
A legújabb Nightly-ban elvileg lett megoldás, ha nincs EDID infó akkor is elindul 1080/60Hz-en. Nálam ilyen gond soha nem volt, viszont olvasom, hogy van ahol előfordul.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gyűrű
addikt
Mivel vannak akinek problémás volt a CE- 19 matrixra optimalizált estuary skin
9.2.7- vagy előbbi tehát Kodi 18-ra való felrakása, ezért itt az a verzió is..
Telepítése hasonló, kicsomagolni bemásolni az addon mappába, újraindítás után engedélyezni a kiegészítőknél > skin.estuary.matrix.CE_V1mod -
esicyhun
tag
válasz blakey #83498 üzenetére
Linkeltem már az előző hozzászólásban is, de itt van leírva a Reboot to Libreelec Google Play oldalán. Kattints rá a továbbiakra, és ott lesz, hogy az egész progi annyit csinál, hogy a "reboot update" parancsot rootként végrehajtja. Ha begépeled egy terminal ablakban ugyanez lesz, csak nálam kiírja, hogy "requires root". Amúgy fura, nekem az összes eddigi boxom rootolt volt, szerintem inkább ez a jellemző.
-
hunaqua
addikt
-
blakey
titán
válasz esicyhun #83504 üzenetére
Tehát nem tudod megmutatni, hogy hol van leírva, mert nincs. Nem ma kezdtem az LE/CE-t, tudom, hogy nem kell root. A Play áruházban mindig jelezve van ha root-olt készülék szükségeltetik. Itt egy példa. Ne erőltesd a root dolgot azzal a progival. Amúgy nem azt írja, hogy root szükségeltetik hanem a reboot update parancsot "root-ként" futtatja.
Ehhez a Reboot to LE-hez kell root.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
FingR86
őstag
kérdeztem már korábban, de azóta sem lett megoldás a problémámra
adott egy x96 max x2 box v311
és sehogy nem lehet kicsikarni hangot az optikáján.
régen működött, aztán egyszercsak nem.
se CE alatt se android alatt.
akármit állítok tök süket, holott az aljzat világít piros fénnyel.
több vezetékkel is próbálva, ami egyébként mind működőképes más rendszerben.
szóval nincs ötletem -
blakey
titán
válasz esicyhun #83510 üzenetére
Írok még egy trükköt amihez szintén nem kell root-olt eszköz és fogpiszkálós módszer a CE indításához. Ha van OTA frissítési lehetőség akkor megírod az SD-t a megfelelő img-vel, dtb-t is bemásolod és csinálsz egy dummy.zip fájl, mindegy, hogy milyen, 0kB-os is lehet, ezt bemásolod az SD gyökerébe (root), hehelyezed a kártyát, elindítod az Androidot majd az OTA frissítést és ott a zip-ből való frissítést választod, megkeresed az SD-n lévő dummy.zip-et és nyomsz egy OK-t, illyenkor szintén SD-ről fog indulni. Ha már működik a CE akkor a dummy.zip-et törölheted az SD gyökeréből.
-
zetecR
addikt
-
tigipuf
senior tag
TX3 mini-m van, SD kártyáról üzemelő coreelec 9.2.7 rendszerrel.Felraktam a matrix-ot másik SD-re,de nem bootol be róla.Valami ötlet,mit rontottam el?
Az aláhúzott fájl-t bemásoltam img-re módosítottam a kiterjesztést,mást nem követtem el.
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
Beni2360
félisten
-
kokokka
őstag
Gondolkoztam egy Xiaomi Mi Box S megvásárlásán, de bizonytalan vagyok. Netflix HDR Atmos-al megy rajta? Meg úgy egyébként hogy áll ezekkel a formátumokkal ha az USB-n rákötött HDD-ről akarom etetni filmekkel? Kodi simán felmegy rá és működni is fog úgy, mint a boxomon a CE-vel? Esetled Full BD ISO-t játszik? Tulajoktól és hozzáértőktől kérdezném, mert a NET-ről ezek nem derülnek ki számomra tényszerűen. Köszi!
-
blakey
titán
válasz kokokka #83521 üzenetére
Felejtsd el, sz@r a HDR kezelése. Ennél több hibát ne akarj tudni, mert holnap estig tudnám sorolni.
-
Imi1981
veterán
válasz kokokka #83521 üzenetére
Nekem van de bánom, hogy megvettem! Csak netflixre és hbo go - ra használom arra jó (full HD tévén tökéletes 4k hdr állítólag nem az igazi de ezt nem tudom alátámasztani ) de kodi használata közelébe sem ér a ce-nek. Nekem most a tv-re rá van kötve a mi box s netflixezni és az x96 max plus coreelec-el meg a letöltött filmekhez mert sokkal jobb /gyorsabb jobb képminőség stb.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz kokokka #83523 üzenetére
A Fire TV Stick 4K oké, de az némileg eltér a Google TV OS-től. Egy Shield TV (henger) jobb választás lenne, csak az drágább.
-
őstag
Sziasztok! Ujra itt Lehet emlékeztek,nekem volt egy Samsung UE65KU6500 ém amin nem ment a 24p csak ha kikapcsoltam a frissités gyakoriáságát. Mentem más topikba,volt ahol irtál tudnia kell,valahol azt hogy nem🤷 A lényeg annyi lenne hogy terveztem tv váltást,de ez miatt megsürgettem kicsit.Bár nem hiszem annyira nagy jelentősége lesz,de vettem egy másik tv. Ahogy helyére került, az volt az első dolgom hogy a frissités gyakoríságát be is kapcsoltam,inditáskor/leállításkor. És mit ad isten? Ugyan úgy nincs kép csak hang🤷😏Most akkor valszeg lehet még is tudta a másik tv is a 24p ,de már mindegy is,viszont akkor a mostani se tudja? Mert ez már tényleg szívás lenne Mást is kell állítani,vagyis ti állítotot? Vagy ez a tv se tudja a 24p?
Sony Bravia KE-75XH9005B
Köszönöm a választ
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz lajosx #83528 üzenetére
Én a konyhai bóvli tévén használt tv boxon is bekapcsoltam a képfrissítés gyakoriság indításkor /leállításkor és működik is! 29000 Ft-os horizoon tervéről beszélek szóval az a Sony tutira tudja a 24P! 3 tévém van ebből 2 olcsó sz@r és azok is tudják a 24P és természetesen a Samsung h6400 is.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Imi1981 #83532 üzenetére
Hát nem tudom🤷gondolom te sem állítottál semmi különöset..csak be van kapcsolva és megy,nálam is ez a helyzet csak itt nem megy. Ugyan azt csinalnja mint a régebbi tv-ém. Fekete képernyő alatta pedig megy a film,szólnak a hangszórók.Nem gondoltam hogy megint ezzel kell majd kinlódnom,de mostmár szeretném tudni mi lehet a baj? Remélem valakinek van ötlete. Bár szerintem javarészt csak én kínlodok ezzel
-
Imi1981
veterán
válasz lajosx #83533 üzenetére
Alap dolgokat állítok csak be mindig. Alap nálam a kandenciahelyes lejátszás (a képfrissítés gyakoriság indításkor /leállításkor) bekapcsolása. Nem tudom nálad mi lehet a gond de lehet hogy a tv box - al van probléma. Full HD 24P se megy? Vagy csak 4k 24P - el van gond?
-
Beni2360
félisten
-
-
Imi1981
veterán
válasz vargalex #83541 üzenetére
Még nem próbálta úgy ki szerinted ? Ilyenkor az az első, hogy ki kell próbálni közvetlen tévére kötve mi a helyzet . De gondolom azért csak ki lett próbálva közvetlenül tévére kötve, hogy ki legyen szűrve , hogy nem az erősítő a hibás láncszem? Nálam ez lett volna az első.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest