Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Produkció
senior tag
válasz Fred K. #2900 üzenetére
nyomok majd neked egy screenshotot....meglátod milyen fos a kép...messzi tárgyakra asszem emberek közbe csak 1 nagy pixelDDD.....vicces....amúgy eleinte hízlalta a májam, de ma már unalmas, nem látják hogy már alig játszok wazze? nézik a nyamvatt toplistákat meg a honorokat, amiket még "aktív" koromba alakítottam
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
-
Fred K.
tag
-
p3rgam3nt
tag
Uraim!
Hamarosan indul az AAMB NK , amelyre minden magyar klán benevezhet.
További infok : www.aamb.hu"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin
-
Möhe
addikt
Fédi!
Nyúljon meg a nyakad,hogy miért azt tudod.Végre jó szériám volt pipőkén ,te meg b@xtá visszajönni.Vártam 40percet a fejedre,aztán nyomtam másfél órát pipén.Sityuék is voltak de nem zavartam őket duskon. Kapjá kiütést a pöttyöstől
[ Szerkesztve ]
-
-
Produkció
senior tag
where r u soilder? fall back fall back
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
-
Möhe
addikt
A tegnap esti szerverpucolós témára ma is vevő lennék zulu idő szerint: este 7óra után.
Láma amerikaiak .u.i.: wehehheehehhehehehe
-
smog86
senior tag
Most kezdtem a játékot, de nem értem hogy egyeseknek mért van mesterlövész meg egyéb fegyverei, nekem meg a szar kis gépfegyver....mitől függ ez?
Mod: Medikusként magamat nem tudom gyógyítani? Csak másokat?
[ Szerkesztve ]
-
Fred K.
tag
azért mert hiányoznak a trainingjeid...
amíg nincs meg az SF training addig nem is lesz
ha medic vagy ha nem tudod magad gyógyítani de nem oan hatékonyan mintha egy medic gyógyítana de néha életet ment....
alapból azt hiszem h az "i" gombbal gyógyitod magad
de a bill. parancsoknál keresd a "field dressing" feliratot és az a gomb lesz az
te nem a Lefti vagy véletlen?
a múltkor vettem egy pólót...Az volt ráírva: Balek!...csak tudnám mi került rajta 38500 forintba...
-
p3rgam3nt
tag
Szegény még nem tudja mire vállalkozott
ha gyógyítod magad (körönként csak egyszer lehet) , gugolj v. feküdj le és folyamatosan nyomd az "i" betüt.
a traininget meg vidd végig , előbb-utóbb kell.
amikor fellépsz a szerverre , lehet látni h milyen fegyók vannak :
s=sniper
c=sf fegyver (hangtompító miegymás
b=megymagköpködő kis kakadukenőcs
if=távcsöves kis fegyó (imádom!!!)
ar/rpk=na a nagypapa és a kistestvére , darálásra kiválló
stbstbstbHa nincs kész a traininged , nem tudsz snipa lenni , sem c sem semmilyen spec fegyós , ilyenkor kapsz egy m16-ot szt viszlát
Üd va mazohisták között
ha bármilyen kérdésed van , tedd fel nyugodtan , és segítünk
ja és a ferdekrügernek ne hidd el egy szavát sem , nagyzási mániában szenved"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin
-
smog86
senior tag
Köszi a segítséget...traningből már nem sok van, csak annál vagyok ahol végig kúszni kell és marha unalmas...
Tehát ha végigvettem őket akkor hol lehet majd fegyót választani? Ti hol szoktatok játszani? Mert én alapból kb. 3-4 helyre tudok belépni attól függően hogy televan-e. -
Möhe
addikt
wehehehe
hogy felpezsdült a totyik, csak nehogy megint begyüjtsél egy bant frédi -
p3rgam3nt
tag
Én a -[HOB]-eL_es[uaLo^h vagyok , a -[HOB]- szerverén szoktunk lenni : 62.112.194.109
"ö"betü megnyom és ezt írd be : open 62.112.194.109
Álltalában ott vagyunk a többiekkel.
Frediék szerver ip-jét nemtom , ő a -wat- klán tagja.
Teamseak-ed van?
Mikrofonos füles?"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin
-
p3rgam3nt
tag
dikk eltünt a fredi barátom hsz-a
"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin
-
Möhe
addikt
válasz Produkció #2927 üzenetére
amennyit te játszol az nem is csoda,múlt hónap elején voltál utoljára,az meg majdnem a 2.7es verzsön
amúgy a 2.8.3-tól lehet ha jól rémlikescu: kinek a milye tünt el? én nemlátok semmit,mert a sorszámoknál nincs kimaradás,amúgy a fórumban mindig benézek,és lehet hogy a köv pénteki hdf-ellen szeretnék is gémelni estére meg nacit felkötni és hks-t leamortizálni
-
-
Fred K.
tag
hát ez télleg NoobTeam bazze
azt se tudjátok ki kivel van itt a fórumonlököttek
am sztem az önkizés...izé....önkötözés ér vmit csak nem úgy h legugolsz bekötöd magad és russolsz tovább...
a Banra meg majd vigyázok
de ha eccer elémkerülne vmelyik fostospicsájú akkor tuti szétrugnám a fejét a baromnak
a múltkor vettem egy pólót...Az volt ráírva: Balek!...csak tudnám mi került rajta 38500 forintba...
-
Fred K.
tag
am amit a perga ír az nem ér mer be van rúgva
és ha mégecce beszósz téesen kibelezlek és mész a cápauszonylevesbe
El Noobo
-
Fred K.
tag
open 195.122.135.97
írde be ezt de vigyázz a formátumra
egyébként nekem gyanús h vmelyik fontos traininged hiányzik ill. frissíteni kellene a PB-t
az is lehet h vki épp akkor ment be a szerverre amikor te és azért töltött fél óráig
de a betöltés akkor jó ha látod a képen a hummer előtt gugoló katonákat és alul kiírja h mien pályát tölt
ill alul mindig kiírja egy egy adott gomb "jelentését"ha fekete volt a betöltés képernyője akkor az ip formátumát cseszted el
-
Fred K.
tag
apáááám....
az NT mindjárt 6-6al indított a hks. ellen?az GJ!
-
Fred K.
tag
hát ma sajna nem...
bár nem így terveztem de megvan az új gép és azzal vackoltam ma
meg mindjárt vettem mellé számítógépasztalt meg széket isuh a meló meg mekkmaradt mostanra
reggel meg peca
kipróbáltam 5 percre a gépet armyban...
120-200 között mozog az fps
télleg nem lehet azt vhogy lefixálni?
-
Fred K.
tag
azt az IP-t a pergamen írta nem én
de sztem az lehet a baj h mindkétszer oan mapon voltak a szerók amiket le kellene töltened
a PB meg arra való h szűrje a csítereket
több kevesebb sikerrel teszi is...uh annak is fent kell lennie a gépeden
americas army system mappájában találsz oat h PB.exeha elindult menj rá h add game és válaszd ki az armyt
a játékban a szerver browser aljában meg van egy kis jelölőnégyzet h enable punkbuster
azt meg pipáld kiaz americas army. com-on a letöltéseknél keress oat h "mappack"
azt töltsd le és telepítsd
nem sok
250 mega körül van[ Szerkesztve ]
-
Fred K.
tag
a kúszi mászihoz meg sok sikert
nekem elsőre 3 óra alatt mentha az sem segít amit írtam akkor kitaláljuk
sajna az army ien viszont ha belejössz akkor naon jó kis game és ha belejössz lesz napos oldala iscsak nem szabad ienekkel szóbaállni mint a perga....
hidd el tapasztalatból mondom
-
p3rgam3nt
tag
válasz Fred K. #2945 üzenetére
némá beszólta kis vaskarmu
urbánon vana szeró , az meg alapból bennvan(legalábbis ugytom).
ezt és így írd be :
"ö"megnyom és így:
open 62.112.194.109és nyomsz egy entert.így mennie kell.
meik verziód van fennn?mert a seró 2.8.3.1-en van!!"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin
-
smog86
senior tag
-
Fred K.
tag
GOOD JOB SOLDIER!
a kúszi mászi télleg 30 perc csak de én vagy 10 szer próbáltam
akkor valszeg a verzióval volt a baj
mert a szerverek a 2.8.3.1re vannak állítvaa mappack-hoz mindjárt adok egy linket
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest