Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz TESCO-Zsömle #4579 üzenetére
Kösz az infót, akkor mindenképpen megérné váltani (mivel csak játéknál használom a GPU-t).
⭐ Stella
-
L4mie
veterán
válasz TESCO-Zsömle #4579 üzenetére
Önző dög vagyok ezért, ha kijövetel után csökkenni fog, akkor nem zavar, mivel ha relatíve jó áron fog kijönni a 7xxx széria (úgyse) akkor olyant veszek, ha nem akkor 6xxx-et, utóbbi ára mindenképpen csökkenni fog, kivéve ha megint benyög valami nagyokos a világon valami bölcset és felmegy az euró 340 re....
Az, hogy 3 hónap alatt 30% al nőtt egyes modellek ára, az zavar, de nem tudok vele mit kezdeni :/ maximum morgok egy sort és végül úgy döntök, hogy egész jó nekem a BF és a következő számomra érdekes game low-on is és maradok a 4850-nél.
A magyar piacon meg már gondolkoztam sokat, hogy miért ilyen mutáns dög....de mindig csak felcseszem rajta az agyam.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest