Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Alogonomus #56634 üzenetére

    megint képzelődsz , butaságokat és téveszméket írsz nem értelmezted sem a videót sem az itt elhangzottakat és az általad betett képpel sem vagy tisztában. Az eddigi pletykák( Greymond és Kopite) alapján a Lovelace minimum teljesíménycélja RTX 3090x2., várható teljesítmény RTX 3090 x2.3.
    A csúcs RDNA3 teljesítményét RTX 3090x2.5 re becsülik. Mindkettő 5 nm TSMC, Lovelace Monolitikus RDNA 3 meg középkategórától lesz az.
    mindkettő csúcs kártya 3000 dollár körüli MSRP és 4000 $ körüli valós árra várható Ráadásul van olyan pletyka hogy a csúcs chiplet RDNA 3 limitált kiadású ( like Titan) kártya lesz. tehát pont leszarja majd a piac azt hogy 3090 2.3 vagy 2.5 tel van túllépve mindkét gyártónál ennyiért, alatta meg ott lesz majd minkét gyártónak a kártyafelhozatala egymáshoz árazva egyforma teljesítménnyel.. Ráadásul szerintem Nvidia ezt majd fokozni fogja, csak hogy övék legyen a trón egy MCM Hopper alapú Titan kártyával ami hozza az RDNA 3 csúcsot vagy felette lesz tippre 5000+$ körüli áron.ez sem érdekli a piacot úgy általában . csak szólok hogy ne képzelődj a videó sem erről szól... 80 % letarolás....

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák