Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #43481 üzenetére

    Mondjuk ez elég merész kijelentés hogy nincs esélyük, mikor az éves profitjuk nagyobb mint az AMD nek összesen CPU- VGA fronton.Az más tészta, hogy nem erre akarják elkölteni.
    Mint írtam szerintem nekik megvannak a terveik ,de Nem kell félteni ilyen szemszögből a zöldeket, a bevételeik szerint tudják ők mit csinálnak. DE az biztos, hogy azt nem fogják bevállalni, hogy paper launchot csináljanak és hónapok múlva kerüljön egy termék piacra amit bejelentenek, abban is biztos vagyo, hogy nem véletlenül jön egyre több infó a chipletekről tőlük.
    Az új gent vagy nem jelentik be és nem adják ki vagy pedig megjön és addigra elérhető lesz a boltok polcain.
    Mint írtam lehetséges, hogy nem 7 nmre jön az új gen meg az is, hogy azon, ha sasung ügyes és bevállalja a nagy GPU-k gyártását.
    A TSMC nél a kísérleti gyártás 1,5 éve indult meg, nehéz tervezni egy GPU-t egy nem létező gyártástechnológiára de valószínűleg nekik is van erre elképzelésük, nem csak az AMD nek. Gondolom AMD sem csinálta meg 2016 ban a navit .
    Ugye anno szó volt a Turing 10 nm ről aztán még sem azon jött, valahogy csak lett egy egyedi gyártósor egy egyedi csíkszéllel :)

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák