Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    válasz HSM #35989 üzenetére

    A polarist felújítani több szempontból sem praktikus. Egyrészt Abu megmondta, hogy az LDS komoly probléma, amire már a válasz megvan a vegában, és 2020 táján valószínűleg be is fog ütni tényleg.
    Másrészt jönjönjön a fenhuang, ami erősebb, mint a polaris. És hát ott a Vega mobile is, de az csak Elvileg.
    Minden adott tehát arra, hogy az AMD olyan tehnológiát adjon el neked, aminek még pár évig semmi hasznát nem veszed.

    De az AMD házatáján nagyon ritkán szoktak olyan dolgok történnni, amik logikusak, a közönség szerint racionálisak és/vagy jók.
    Ez alapján a szabály alapján viszont elég nehéz elképzelni, hogy ne polaris jöjjön. Hiszen a Vega mobile a pletykák szerint, még hát az inteles példa alapján versenyképes. És az alsóház letarolására is adná magát egy fenhuang. Ezekben azért kellően sok közönség szerinti ráció van ahhoz, hogy ne ez, hanem más történjen.

    Komoly csatát vívhat most az "illogikus termékportfólió" és a "kihasználatlan technológia".

    Abban is lenne ráció, ha egy polarist az AMD gddr6-tal szerelve adna ki. Végülis, mindig is azt gondoltuk,, h a polaris sávszélhiányos. Abu mindig azt mondja, h több rophoz nagyobb sávszél kéne. Tökre logikus lenne kiadni egy +15% frekvenciás 48(-64) ropos 256bit GDDR6 polaris kártyát akár ugyanannyi CU-val is (lásd intel féle vega m konfiguráció)

    Ez persze csupán annyit jelent, hogy ilyen kártya nem lesz. Lehet helyette egy 12nm-en gyártott P20, 15%-kal magasabb frekvenciával. Oszt' csókolom.
    Egyébként van az a pénz...

    [ Szerkesztve ]

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák