Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • füles_

    őstag

    válasz Crytek #31959 üzenetére

    Természetes ,hogy örülök legalább van egy cég aminek van erős terméke....

    Az Intelnek is mindenki örült, hogy milyen erős meg minden. Aztán most derült ki a Ryzennel, hogy 2-szeres meg 3-szoros áron adják a CPU-ikat, mint kellene. És senki sem vette észre, hogy mennyire le van húzva az Intel által.

    AMD erőltet mindent. Úgy volt beállítva ez a dx12 ,hogy de atomüber a dx11 mondjon le limites szar nem lehet már kezelni stb stb... Ez nem ma volt nem fél éve és nem is 1 éve... Hol van a nagy dx12 forradalom???

    Az előző hsz-edben erre válaszoltál magadnak:
    Lehet az amd a világ legfejlettebb 2150ig techben előre mutató cége ha a trendek azt mutatják minden egyes évben, hogy a piac az nvidiához viszonyul. :C Ha az nvidia támogatni akar valamit az majd akkor fog elterjedni ha ők akarják...amd csak diktálni szeretne .....csak szeretne.

    Ha az Nvidia nem áll be az új technológiák mögé akkor nem fog elterjedni, mert övék a piac legnagyobb szelete. Nekik nem érdekük, hogy terjedjenek az új API-k, nekik jó az egy helyben toporgás, mert így is dől a lóvé (így dől a legjobban).
    Ha az AMD most nem lenne még valószínűleg semmit sem láttunk volna a DX12-ből vagy a Vulkanból. Szóval örüljünk annak ami van.

Új hozzászólás Aktív témák