Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz Habugi #21474 üzenetére

    Szerintem se menjünk bele. Ez egy teljesen racionális döntés volt, 1 éve használtan, jó áron jutottam hozzá. Akkora tuning volt a G1-ben, hogy simán hoz egy ref 980-at is... miközben soha sehol nem láttam kárát a 3.5 GB memónak és a DX12 gyengélkedésnek. Ráadásul nem fűti be a szobámat, mint egy 290X, amit akartam venni akkoriban. Ezt a kártyát pontosan arra terveztem, hogy a DX12 éráig kihúzzam vele. DX11-re tökéletes volt. DX12 még nyomokban sincs itt, vagyis kint van pár játék, ami marhára nem érdekel. Bár minden vágyam 4K-ban AOTS-ozni :N nem.

    Viszont tavaly nagyon felültem a hype vonatra a Fury-val kapcsolatban. Itt fórumoztam, vártam, lelkesedtem a nagy ősrobbanásra Lisa Su szavait kortyolva....(benyaltam azt is, hogy 25 DX12 játék virít majd a köv 1évben...ehhez képest :P) és végül jött egy 390X (ami valljuk be, egy 290X bios mod kb - és most iszonyúan meglennék lőve, mert az anno 160K-s 390X hamarosan 70K-t se fog érni), meg a Fury sem volt akkora szám, mint vártuk.

    Egyszerűen csak nem akarok újra beleesni a tavalyi hype-ba, és túlzott elvárásokat támasztani a kártya iránt. Ami pedig jónak ígérkezik.

    (#21477) fules:)) Lehet kellett volna részvényeket venni 1-2 hónapja mikor mélyben volt :C Szépen megy amúgy felfelé. Hard launchnál szerintem peakel majd.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák