Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    válasz Asbee #13645 üzenetére

    Hát így kép alapján nem tudom...talán a H50 és a H80 között van a vastagsága,de pénzügyileg nem egy megfontolt döntés,hogy nem egy már létező radit raknak rá (úgy tudom asetek tervezés az új Fury hűtése ami a h50-es gyártója).
    A venti 5000rpm-en nagyon meleg lenne,főleg hogy szerintem felesleges is,de itt még tippelni sem tudok annyi az ismeretlen tényező.
    Mondjuk a H50-es paramétrű radira felesleges 2000rpm-nél "nagyobb" ventit rakni,mert sokat nem hoz a konyhára (nálam is 2db leszabályzott lett a nyerő...meg jól is néz ki :) ).A H80 méret már más tészta.Oda kell egy combosabb venti,vagy P/P-s felállás,de az 5000rpm az elvetemült lenne.
    Ami aggaszt az az egybe épített radi+venti.Remélem oldható,mert egy jól sikerült venti csere csodákra képes.
    Persze teljesen jó a pwm vezélés,de én is elvagyok nélküle és inkább előlapin állítottam be mindent és ha lehetne a saját légkavaróimat használnám (de ez egyéni szocproblémám) .

    Mindenesetre érdeklődve várom ezt az "egybe fc" hűtest.Jó ez a Hybrid dolog de masszíkülönbség.Mlés mellett a vrm el tudja veszíteni a fonalat és a nyákot is irgalmatlanul fel tudja fűteni.Lehet erre megoldást kínálna ez a hűtés.

    Players : Miért nem? :D Amikor skalpoltam meg is néztem...4 sornyi kondi és új paszta/ragacs/hővezető/dzsem/stb...ami ugyan olyan sz@r mint volt viszont kicsit más volt a színe.Ennyi a különbség.

Új hozzászólás Aktív témák