Új hozzászólás Aktív témák

  • Tubica

    senior tag

    válasz Omli85 #41316 üzenetére

    Igazából, ugye a nagy áremelkedés miatt eladtam az RX-et, így keresni akartam egy kártyát, ami teljesítménybe hozza, vagy felül tudja múlni.

    Ezért kérdezem, hogy alap órajelen ha túl tudja szárnyalni az rx-et, akkor természetesen tuning, mint olyan, ki is esik a képből.
    Igen, az "evést" néztem is, hogy nem lesz olyan egyszerű, de majd meglátjuk, csak legyen a gépembe végre :D, mert ez a kis HD 5750 eléggé, öhm, fejbeverős. Ráadásul AB-ne valamiért nem engedi felhúzni 870/1430 fölé, pedig a kártya bőven bírná ! Valami ötlet ?

    Üdv. Tubica :R

    Szerk: Cifu, tudom, ezt a kihajtsa-e marhaság, de ha sehol nem lenne elég a processzorom, akkor néznék valami kisebbet. A hűtéssel nem lenne baj, mert most jelenleg oldal nélkül van a gép, de ha fent van akkor előröl 2db 14-es venti segíti a levegő bejutását. (gépház: CM mastercase 5 pro)

    Ezt a "jó beállítást meg kell találni" megfogadom ! :)

    Mikor kevés a fesz, azt honnan veszem észre ? FPS drop ? kifagy a gép ?

    (ne haragudjatok a sok buta kérdés miatt... ) VSR, az mi :Y Igazából, most úgy vagyok, hogy Pubg ott low beállítások, nagy felbontás mellett játszok, R6, Cs:go árnyék be, többi low grafika. De pl GTA V minél szebb grafika a cél. Rocket league olyan közepes beállítás.

    [ Szerkesztve ]

    Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.

Új hozzászólás Aktív témák