Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz bozont #31199 üzenetére
Közben megnéztem a hirdetését,inkompatibilitás miatt árulja.Ami lehet hogy igaz is,ha abba az alaplapba tette bele amit hirdet(N68-GS4). Ezért elnézést kérek tőle.Ha a garancia időt nézem,abból kiindulva 14 naposba sem küldheti már vissza,hisz lejárt a naptári 14 nap. Azért is elnézést kell kérnem tőle.
Tehát marad számára az eladás.(#31200) GabeE3e Elnézést,de csak következtetni tudtunk,a tények pontos ismerete nélkül írtam le a mondanivalómat.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz GabeE3e #31202 üzenetére
Mivel nem UEFIs a lap, nincs semmi meglepő abban, hogy küzdelmes a rajt.
Ellenben ha már frissíted a vasat, érdemes lenne abban is tesztelni mielőbb.
Aztán ha ott is gáz van, irány a garancia, ami után már jöhet az értékesítés..
De se most, sem később ne lássam meg még1x, hogy szakmaiban hirdetsz. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz ->Raizen<- #31188 üzenetére
Mindenhova le van írva a HDMI specifikációja, 4K30Hzre elég az 1.4es.
Nincs mit visszafogni, butaságot írtál..tanulni kell belőle nem hőbörögni.
Általánosan van egy javasolt útja a VGA használatnak, úgy kell kezelni.
Arról nem tehet a gyártó, hogy sokan teleszemetelt OS alá pakolják be.
Különben mi más lenne az oka annak, hogy egyeseknél hibátlan mind?
Emellé megy a 3rd party vackokkal piszkálgatás, aztán meg AMD a tré.Az utolsó bekezdésedre meg csak annyit, hogy gratulálok, szép tanács.
Tehát ha van egy problémás cucc, akkor azt hirdesse fű alatt máshol..?
Szerintem inkább ne is reflektálj semmit, mielőtt modként reagálnék rá. -
->Raizen<-
veterán
válasz Speed® #31204 üzenetére
Ez nem ilyen egyszeru ahogy gondolod ugyanis ment a 4k 60 hz az egyik kabelemmel zokszo nelkul gtx 970 el erre varjal gombot.. ugy se fogsz tudni. A banhammert kar lebegtetni. Lehasznalt banyasz karit vettem? Te vagy az egyik nagy szoszolo banyasz aki azt allitotta mindenhol hogy a hasznalt banyasz kari nem lehasznalt cucc a gamer vga sokkal jobban lehasznalodik a felmelegedesi ciklusok miatt sajat magad hazodtolod meg. A driverek bajok valosak eleg ha megnezed az utobbi driverekrol a velemenyeket a venti vezerles meg egy rakas bug az ujitasok miatt szepen elojott ennyit errol es nem hasznalok afterburnert sem mast mar.
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
A Windows - Device Manager, GPU-Z, Sapphire TRIXX - miért RX 580-nak ismeri fel az én 570-emet?
A többi adat stimmel - nem gondolom azt, hogy egy 580-at kaptam - inkább csak kíváncsiságból kérdezem.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz ->Raizen<- #31205 üzenetére
Nem vagyok én varrónő..találd ki magad, mi a difi, ha egy új kábel megoldotta.
Nem lengetek semmit..magadnak csinálod a bajt, ha így folytatod, lelked rajta.
Én biztosan nem vagyok bányászpárti szószóló, de műszaki laikus sem ugye..
Megkérlek, ne adj szavakat a kezembe, amiket ebben a formában nem írtam..
Egyébként ha ennyire problémás az AMD, miért is szivatod magad/minket
Jahogy a nagy spórolásban nem sikerült normális kártyát venni és idegesítő?
Igazából rajtad kívül senki se tudja megoldani a szitut..válts nVre, ha az jobb. -
Vinrael
tag
válasz GabeE3e #31185 üzenetére
Ez egy ajándék játékcsomag, amit külön nem vásárolhatsz meg (oda is van írva), így vissza se küldheted magában... Ráadásul ha mástól veszed, hol leszel te már 14 napos elállás határidőhöz képest?
Egyszerű: ha hibás, visszaküldöd, cserélik. Pont ebben a cipőben voltam én is, szintén Alza. Leteszteltem két gépben is, hibás volt. Bejelentettem, leírtam részletesen a hibát. Múlthét kedden jött a hibásért a futár, csütörtökön már kézhez kaptam az újat. Mindezt úgy, hogy nyíregyházi vagyok.Egyébként meg ha eladod, az új vevőnek nem biztos, hogy ilyen egyszerűen és gyorsan cserélik, látván hogy totál új a név, cím, minden. Ráadásul először az Alza fiókból kell lejelenteni a hibát.
https://www.youtube.com/channel/UCGzkAM74dJ_Vo2r73Y1tv2Q
-
Humbucker
senior tag
Az Rx 590 jobban megéri mint RX 580-at venni manapság?
Ilyen monitorom van.
Most építek egy gamer gépet Ryzen 2600, 2x8 gb 3400 DDR4 Patriot, ehhez keresek videókártyát, csak nem tudom megérné-e azt a kis pluszt az 590 nekem? -
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
Kupszi
aktív tag
válasz Humbucker #31214 üzenetére
Nekem 590-es van ilyet is akartam venni. Nem bántam meg, annak ellenére se hogy mindenhol azt írták ár/érték arányba az 580 éri meg.
1650Mhz-en szinte bármelyik GPU megy és ott már előjön a tudása. Persze a VRAM minden gond nélkül megy 2250mhz-et. Tehát érdemesebb az 590, persze ez csak az én véleményem.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
syberia
veterán
-
Samus
addikt
válasz syberia #31219 üzenetére
Köszi, csak a kérdés 570re vonatkozott, ami elvileg a kollégának is van, csak valamiért 580nak látszik. Az 580 memóriája is 2GHz-n megy, de a képen 1750 van, ami 570 órajel.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
syberia
veterán
válasz Speed® #31220 üzenetére
Úgy értem tápegységből illik ekkorát mellé rakni. Az 580 Nitro+ mellé biztosabb.
(#31222) Samus : Nem figyeltem.
Humbucker: RX 590 Power Consumption
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz syberia #31229 üzenetére
Más a szitu..25A/12V SS Gold táp, 4860EQs lap 2x8G/1.35V RAMmal és egy mSATA SSD, 60W peak, röhögve elférne mellé hosszútávon is, csak a PCIe átalakítók miatt nem akartam erőltetni, visszakerült az 1050TI. Pár napig használtam, nem volt semmi gond, 200W alatt maradt átlagban az egész gép. Kicsit túl van misztifikálva a téma, minőségi táp kell és semmi gond nincs az RXek étvágyával..voltak sokkal rosszabbak is már a piacon
-
->Raizen<-
veterán
válasz syberia #31229 üzenetére
Fsp hyper 600w os tapom van gondoltam a jovore hogy jo par ev intel+ nv kombo utan lehet benez hozzam egy amd hardver is es akkor kell majd a kraft rendesen. Hat kell mert tud kerni az xfx rx 480 is megtepve a bajszat. En sem jaratnek uveghangon egy tapot sem mondjak rovidzar tulfesz vedelem van de volt mar ra pelda hogy vitt mindent a cucc a sirba es nem vargane tap volt olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
komi77
senior tag
Sziasztok!
Előre is bocs az ámátőr kérdésért. Én nem szoktam játszani és ez miatt sem értek a beállításokhoz, viszont fiamnak összeraktam egy Ryzen-es gépet, Rx 580-as kártyával, AOC 75Hz-es Freesync monitorral. A gyerek folyamatosan csesztet a gyenge fps miatt, főleg BfV alatt játszik.Stabil 60 fps van a játék alatt. Bár amióta a játékon belül átállítottam a video beállításokban lévő 60Hz-t 75Hz-ra, azóta stabil 75 az fps. Tudom, hogy az fps és a monitor Hz értéke külön kezelendő. Így azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy Adrenalinban illetve játékban milyen az fps-t visszafogó dolgokat kell lejjebb venni, átállítani ahhoz, hogy nagyobb legyen az fps?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szegény ember kézzel nőz.
-
kisselandras
senior tag
Üdv Emberek valaki tolja még a Battlefield 5 őt? ha igen nála is szagadt néha az SAPPHIRE NITRO+ Radeon™ RX 580 8GD5 ? nálam sajna elég sűrűn előfordul
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
->Raizen<-
veterán
válasz kisselandras #31241 üzenetére
Nálam össze vissza laggolt pl a last tiger single player küldi. A játék a hulladék nem a hardver. Viszont azóta lehet javitották. De nálam a bf4 óta pénzt nem kap a fejlesztő banda. Na az nagyon félkészen volt kiadva azt hittem elromlott a gépem hogy változatos hibákkal kidobott asztalra de nem, a game volt hulladék. Bf3 bf4 eredetiben csücsül origin fiókomban.
[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
válasz ->Raizen<- #31242 üzenetére
Hát ez elég baj félkész játékot kiadni
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Ribi
nagyúr
válasz ->Raizen<- #31242 üzenetére
Nem lehet a letorrentezett verzióval volt a gond? Mellesleg ilyen tört gammákról nem véletlen nincs diskurzus.
-
->Raizen<-
veterán
válasz kisselandras #31243 üzenetére
Megoldas es sok fps nyeres a driverben keresendo. Tesszalaciot teljesen offolnk hozza es bf 5 ben auto detectes grafikat hasznalni dx11 ben. Meg megvenni a jatekot. Frissitesek miatt. :p
[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
válasz ->Raizen<- #31245 üzenetére
gratula nekem eredeti minden játékom első körben voltam előrendelő nagyon rég még torrenteztem de írom nagyon rég!elég nekem a 120 fps ami van most is csak az a fránya micro szaggatás
-
Vismajor01
addikt
Nagyon off, de pl én most vettem meg a GTA: Vice cityt steamen, mert amikor legutóbb játszottam vele (10 éve) akkor nem is érdekelt és pénzem se volt rá. Szal msot gondoltam nosztalgiából és tiszteletből megveszem eredetibe.
Aha, kékhalál, nem tölti be a mentést, nem lehet kilépni a játékból, egyéb ilyen változatosságok. Kevesebbett bosszankodnék, ha ingyé' jött volna torrentről és azér xar mert béna, tört játék... tehát full original steam...
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
komi77
senior tag
válasz Mizol29 #31238 üzenetére
Köszi!
Annyit hadd kérdezzek még, hogy ezeket az Adrenalin>Játék>Globális beállításokban találom, vagy játékok grafikai beállításában.
Egyébként röhej, mert tényleg e-sportoló szeretne lenni. Bár szerintem ahhoz kockulnia kéne még és én meg nem szeretném ezt annyira. Valamelyik nap néztem játék közben és azt sem láttam mire lő, de hopp egy fejes. Ekkor mondta, hogy ha több fps lenne még előbb/jobban látná az ellenfeleket. Jobban szeretném ha ő is valami más "igazi" sportoló lenne inkább. Bár most hallgattam vmi magyar srác 12 millát akasztott egy ilyen e-sport versenyen. Na mindegy nekem másra kell a gép, a fiam korosztálya meg ilyen - többnyire.Szegény ember kézzel nőz.
-
Vismajor01
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest