Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz Bandit79 #31708 üzenetére
Nincs árban akkora különbség 4g vs 8g között , hogy ne rje meg a pár év pluszt amennyivel tovább tudod használni , a 8 gb -s karit.Példának : én aprón vettem Aqua -s garival ( csak egy alap gép szerepel a gari levélen ) tehát nam bányász Sapphire RX580 8 g nittro+ kártyát 65k -ért. Ha 4 gb -set nézem aprón 50k ért mennek. Szerintem nem kérdés melyiket érdemesebb megvenni.
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
dugo_
veterán
válasz viperabácsi #31710 üzenetére
Nincs árban akkora különbség
vs.
8 g nittro+ kártyát 65k -ért. Ha 4 gb -set nézem aprón 50k ért mennekMagadnak mondasz ellent... +30% minden, csak nem kis különbség. Az akcióktól és az újracsomagolt termékektől eltekintve ~ ennyi a bolti felára is.
-
viperabácsi
addikt
Ha azt nézed , hogy 4g már most is kevés viszont 8g még sokáig elég akkor nem sok a különbség. Ha megveszed most a 4g b -set és késöbb cseréled többet buksz , mintha most vennéd a nagyobbat.Nekem ez a véleményem , úgy hogy én egy 7850 2 gb -t cseréltem a fent említett 8gb -s 580 ra.
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
dugo_
veterán
válasz viperabácsi #31712 üzenetére
Nem nézem, mert az én játékaim/beállításaim a 4GB közelében sincsenek alulról.
Egyedül az árkülönbség bagatellizálására reagáltam.
-
qukesz
senior tag
Sziasztok!!
Adott egy Gaba GL-2702QHD típusú monitor meg az Adatlapomon lévő konfig.
Nah most display port kábellel kb 20-30 perc után eldobja a képet és felüvőlt a vga(100%-on megy) és csak a kikapcsolódással tudom lekapcsolni.
Játék alatt csinálja. FreeSync ON.
Próbáltam két drivert is de nem hiszem hogy ez a gond.
Full HD s monitornál nem csinálta ezt.
Windowsba 144 Hz van állítva a játékba pedig 60 Hz.Valami ötlet?
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
nagyúr
válasz viperabácsi #31712 üzenetére
Azt erős túlzás állítani, hogy a 4GB most is kevés - vannak olyan helyzetek, ahol ki lehet futtatni a VGA-t a 4GB-ból, de egyelőre nagyítóval kell őket vadászni. A jövőbe tudtommal senki sem lát, így míg van annak x valószínűsége, hogy 2 év múlva sok helyen lesz kevés a 4GB, ezt biztosra nem lehet mondani. Ebből következően az is nyitott, hogy többet buksz-e a 4GB-os kártyán eladáskor, hiszen az árak "kompresszálódnak".
Amúgy érzésre én is elkezdtem hajlani a 8GB-os variánsok felé, de ez jelen pillanatban sokkal inkább hitkérdés, mint ráció. És a 15e FT-os árkülönbséget soknak érzem."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
qukesz
senior tag
válasz zolee1984 #31720 üzenetére
Két display port kábellel próbáltam.
Meg kettő hdmi kábellel.
Utóbbival random időközönként 2-3 másodpercre el is megy a kép.
Egyébként az se normális hohy játék indításkor eldobja a jelet és mikor bejön a játék logója vagy akármi akkor írja ki újra hogy milyen kimenet van csatlakoztatva.
Vissza vittem hogy nézzék meg mert ez sztem nem normális dolog.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
dragonfx
veterán
észrevettétek a teljesitménymonitorozon hogy néha eltünik és ujra kell kirakatni?
meg kevesebb fps.t mutat mint a fraps.
ja és néha kékhalált dob tőle a gép.....
na ennyit a sw részről....."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
menpee
aktív tag
válasz dragonfx #31726 üzenetére
- nem
- a fraps-t nem hiába nem használja senki manapság már
- helyi user- vagy hardverösszeállítási hiba
- bezzeg az nVidia beépített teljesítménymonitorozó részével nincs gond....ja, mivel nem létezik. Ha problémád van egy szoftverösszetevővel, akkor ne használd, vagy cseréld le másra, vannak alternatívák.,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
Egonyolc
aktív tag
Sziasztok,
Melyik 8gb-osb Rx580-at érdemes venni FHD-ra?
Főleg Alza kínálata (division 2).bocs ha volt mostanában, mobilról nem látom át úgy
Szerk.:
Freesync monitor tervben.[ Szerkesztve ]
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
SECTORnooB
addikt
Sziasztok!
Valakinek sikerült esetleg 590-el a stabil 1700Mhz GPU-órajel? -
fanti
addikt
válasz SECTORnooB #31741 üzenetére
Hát meddig nyúznád szegény Polarist?
Nincs több benne már, 1640-nél nekem ég épp a határon van alapfeszen, de minek hajtsam? Őrült erős az alapban is.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz SECTORnooB #31744 üzenetére
Uhh..azért ennek durván meg van szaladva az étvágya, ennyiért kár
1660hoz képest ~4% órajelért ~40% + fogyasztás, túl van az ésszerűn..
Ha kevés 1660on, akkor inkább cseréld le, mielőtt ropogósra sütnéd
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest