Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Beretvás #13099 üzenetére

    Ez a powerplan hiszti nekem kimaradt. Min CPU 90%, vagy a win 10 szarul parkolgat, játék alatt is? LOL. Nem a win 10-et kellene patchelniük, h fullscreen (nem a böngészésre gondolok nyilván) alkalmazásnál álljon fullra? Esetleg nézni az IGP/dVGA terhelést, és ha az x% felett van, akkor instant csapjon a lovak közé?
    Így laikusként is marha bonyolultnak tűnik, ott meg van erre egy ifa platónyi szakember...
    Mondjuk ha intel odaborított egy kis mannát, akkor lehet, h nem megoldható...

    Frissítgetek, szkájpot kb. 5x töröltem már... hátménembaCCákteherbeajóanyukájukat? :U

    Utálom a winfost. A 7 vállalható volt, lehetett alakítani. A W10 botrány, munkára végképp. Nem lehet a gyors elérés mappákat átnevezni, mert átnevezi a forrást is... Ez munkahelyen gáz, de itthon is van, amit trükközni kell. Trükkel lehet csak a lomtárat kirakni tálcára (ez mondju az apple sara), de tükközni kell, h az explorer mit nyisson taskbarrol. Az elrejtett beállítások, törölhetetlen appok, átméretezhetetlen szövegek, elemek... katasztrófa. Most valamit frissített, start menüben 2 oldalnyi áruház van, sőt, a progik között is van. Az a dúva, h benyaltam, rákattintottam, h jéééé, ez alap már a winhez? Erre kezdi tölteni. Hátazanyádbaareszelőt. Jó ez a frissítés dolog, már értem, h miért kapcsoltam ki. Érdekes, h cégnél frissít, de ott nincs áruház... beszélnem kell a rendszergizdával.

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák