Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Frawly #73325 üzenetére
Igen, így értem a gondolatsort. A 9800Pro nem alapórajelen megy, a 420- at is megfutja de a kímélés miatt 398/351- en hajtom, tehát tuningolva van így is. A 19574- es result pontos paraméterei tehát :
Proci - Prescott @4009 MHz
9800Pro - @398/351 MHz - jobboldalt a képmentésen látszik is, mivel Win98 alatt nem fut a GPUz, ezért a RivaTunerrel írattam ki.
Valamint minden mérés esetén ezt a @398/351- et alkalmazom, a K6 sor, és a többi SS7 proci mellett is erre állítottam.Valóban nehéz megtudni a végét, inkább csak epenis szerű a 3DM2001 eredmény, de világviszonylatban is sportot űznek vele a mái napig. A gyors proci, pld a Core i7, a kisebb videokat is megpörgeti benne mint állat, odacsap a procilimitnek
Az L1,2,3 cache- k növelése nem egyszerű technikailag, állítólag nehéz szinkronba hozni a maggal, de nem megoldhatatlan, ahogy írod, az utóbbi időben kénytelenek voltak fejleszteni. Ezt is meg a több magot, ezekkel lehet még növelni a hatékonyságot. A csíkszélesség már nem nagyon tud lejjebb menni, lassan 1 atom méret lesz
[ Szerkesztve ]
A 3 test probléma nem megoldható.
-
KROK640
nagyúr
válasz Frawly #73325 üzenetére
"Egyébként meg ez az L1, L2 cache is elég érdekes téma, ez az, ahol a modern procik sem fejlődtek sokat, megálltak magonként 64-96 KB / 512 KB-nél, és az L3 cache is csak az utóbbi időszakban, a Ryzenek nyomására kezdett el normálisan nőni. Ez egy lehetséges fejlesztési pont lehetne az állandó csíkszélesség-csökkentés, és magszám-növelés mellett."
Épp a minap gondolkodtam el ezen. L2 már nagyon régóta nem vagy alig növekszik, az L1 meg még régebben, nagy divat lett csak az L3-at bővíteni.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest