Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz envagyok #99735 üzenetére

    Ja, érdekes amúgy, de szerencsére találtam megoldásokat. Gugli rendszeresen variál, említettem, a fotóimat valami 3x áthelyeztette, eredeti 1920 feltöltéseket betömörítette fosra, aztán meg nagy része ki tudja ma hol van most. Persze offline az FX- en még a korábbi Google fotókat is lehúztam, a pótolhatatlanok, fontosak DVDre kiírva, és másik gépen is offline ON. Azóta amúgy a felhőkben minimális a bizalmam, bár a Mega már jó régóta stabil, extrém megbízható, eléréskor néha több gépen, 3 féle víruskergetővel megnézem, mégcsak vakriasztás sem volt. Mondjuk az elődje, mielőtt a tulajt becsukták, teli volt féreggel.
    Sávszél : itt kis falunkban hatalmas, 1 Gbit(2 szolgáltató is versenyez), de nekem elég 4200- ért a 250/70, itt mindent behúztak mióta narancspárti az önkormányzat, és utak, létesítmények felújítása, rendezvények, stb, maxon. Mobil torony a falu közepén, a borospincémben is full a 4G térerő.
    Épp most a Xeon/W11 telepítésnél, 1.5 éves alapbuild fel, frissítés frissítése, közben a Zenen simán ment a FHD YT, ha frissít akármelyik gép, nem is érezni, simán megy mindenfajta online.
    Zene : minek online, ott gyér a kínálat az igényeimhez, sacc, nem haszáltam soha, minek is, 3000 audio CD a polcon, sok TB MP3 offline a gépeken...
    Tárhely : Gugli éppen a mostani X99 telepítésnél, másik email cím létrehozva, hozzárendelés új felhasználóhoz, újra 15GB+, Mega : új account, a régi betelt, igaz hogy már csak 20GB- ot ad, de elfogadta, másik gépen elvileg kitilthatna, de ügyeltem a router restartra, mivel még optikán is dinamikus az IP. Így most 1 moddal 35GB+, ami jól jön, fel kell töltenem majd a madness 6.22- őt, ami 2GB, ez nem is gond így, viszont a madness 98 már 80GB, azt csak saját-local FTP/megosztással tudnám, de FTP szervert nemtom hogy kell...
    Google navigáció havidij : nehéz elképzelni, a civilizációnk vége lenne, de semmi nem kizárt, ma értelmetlen háborúk, stb, ha ennyire oktondi a fajtánk, és nem tud ezen változtatni, akkor törvényszerű hogy kipusztul. Telepek létrehozása más bolygókon(a fejlett technika korát elérve más naprendszerekben is - most mégcsak nem is közelítjük az igazi fejlett techológiát), terjeszkedés kifele, erre kéne a sok dollármilliárd, akkor ha a földi élet rosál, a telepesek még túlélhetik.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák