Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz Pikari #97389 üzenetére

    hát érdekes hogy 2 ember mennyivel másabb következtetést tud levonni ugyanabból a videóból.
    Amikor én balga módon megvettem a gef3ti 200 után a gef4 mx460 at majd gyorsan rájöttem butaságomra és kis ráfizetéssel becseréltem 3 napon belül az mx460 at egy radeon 8500ra, akkor nekem az volt az érzésem hogy dx9 játékok a nagypénzeseknek van. DX8 as játék nem is volt sok. legtöbb akkoriban dx7 es volt emlékeim szerint. és a dx9eseket is megcsinálták hogy dx7 kártyával is menjen, mert hát olyan volt a legtöbb embernél.
    a linkelt tesztek egy igen combos p4 el mentek. amikor ezek a kártyák kijöttek akkor nekem szerintem fél gigahertzes celeronom volt(nagyontalán 750 es thunderbirdem lehetett akkoriban esetleg?). sokkal rosszabbul ment minden mint egy combps p4 en itt. Nekem akkoriban is már a 30fps alatti játék a nemkell kategóriába esett.Ha valaki sebességet akart mint én az nagyon rosszul járt az fx 5200 al. gef4mx 440 el több fpst lehetett kihoozni(persze rosszabb képminőséggel, dehát csóróknak legújabb legszebb kép nem járt alapon, azzal kellett főzni ami volt), ami már akkor is sok embernél fontos igény volt. Még ha nem is mindenkinél persze.
    Ha valaki sebességet akart akor nem cserélt akkoriban mx 440 ről fx5200ra, ha ki akarta próbálni a dx9 et akkor megvette, de meg is bánta mert élvezhetetlen sebességet produkált. Akkor már jobban járt volna az mx440-el rosszabb effektekkel.

Új hozzászólás Aktív témák