Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz envagyok #97272 üzenetére

    Olvasgatom...

    "Feltételezem, hogy akkor a NOEMS paraméter egyszerűen nem használható. Az EMM386-ot jobban dokumentálni kellene. Az EMS memóriának semmi köze a port trapping-hez, de lehet, hogy a port trapping funkció csak az EMS kód belső része, vagy ilyesmi.

    Ez logikus, ha figyelembe vesszük, hogy az EMM386-nak csak a port-hozzáférések figyelésével kell törődnie, hogy elkapja a DMA-átvitelt a „hamis” EMS-oldalkerethez, amely valójában egy újraleképezett XMS-memória. Ha nincs EMS, akkor nincs oka a portok csapdájának."

    Programozó hozzászólása. Ilyen szinten nem programoztam sosem, de már korábban rájöttem a hamis EMM lapkeret létrehozására. A gond az hogy madness gépen nem műkszik(ill nem sikerült még), a JEEM+SB EMU megy, gamek szólnak, de nemrég vettem észre hogy a trackerek némák, nemtom miért, de gondolom ennek is megvan a magyarázata. A CubicPlayer könyvtárában levő digidemo viszont szól, feltételezem hogy más scene is ok akkor.

    Legjobb lenne ha a hamis lapkeret+Live szólna. Előbbi init lefut a Zenen is, de a Live nem fogadja el. 775 és X99- en jó volt még.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák