Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz DarthSun #93458 üzenetére

    Az NTtől nem is várnám, hogy kezeljen egy V2 SLI-t, de az XPtől ami a Win9X és az NT és a Win 2000 házassága, attól igen.

    "jó hát érthető hogy minden idők legjobb oprendszerével, a Win98SE- vel nem veheti fel a versenyt." - ezt elírtad kedves barátom, Win ME a pontos neve. :) Valóban létezett egy Win98SE nevű hulladék, de az sokkal több kékhalált adott mint a Win98, miközben a WinME gépigénye volt (ami full stabil volt, ellenben érezhetően nagyobb volt a gépigénye; a W98 mellett az alacsony gépigény szólt akkoriban), nem is csoda, hogy mindössze 3-4 napig használtam, ezzel minden idők legrövidebb szolgálati idejű oprendszere lett. (A Doors 9 napot élt, különféle linuxok 20-30 napokat, a Win 2000 60-at, ezt csak a Win8 tudná megdönteni, a maga kb 6 órájával, de az céges gép volt, és ha azt nézem h mobilon (Nokia Lumia) 6 évig használtam még ez sem igaz).

    A nincs API választóról írtam, hogy a legtöbb játék általában azzal ment a GeF2 mellett is, mikor azzal jobban ment volna. (ha letiltottam a V2-t akkor azzal ment, és jobban).
    Amúgy nem emlékszem már rá, 21-22 éve volt, kissé megködösdött h vitte-e az 1024-et vagy sem (főleg h akkoriban 800×600-ban játszottam, mert az 1024-es képfrissítéstől kifolyt a szemem); talán találok erről az időszakról releváns screenshootot azokról az időkről, talán nem (erre nagyobb az esély). Mindenesetre egyelőre elfogadom, h nem ment a V2-m SLIben XP alatt, csak én gondoltam azt, ez így elég szomorú :( , de nem fogok ennyi év után aszalni rajta. (Az elmúlt egy hétben sokkal komolyabb csapások értek sajnos :( )

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák