Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz KROK640 #91986 üzenetére

    Tobbet szamit, hogy milyen a felvetel rogzites minosege, mint hogy milyen fileban tarolod. De zene fuggo is, mit hallgatsz, sot az is elofordulhat, hogy vhol a vesztesegeset jobbnak hallod, mert lekerekitettebb hangja van (kbittol fuggoen vagjak a magastartomanyt). Ahogy az ember hall, annak egy resze pszichologia, illetve erosen szubjektiv is.

    Viszont manapsag a tarhely baromi olcso, par tbon is hihetetlen mennyisegu zene fer el, nem erdemes mar regota veszteseges formatumokkal szorakozni. Mar a zeneszolgaltatok nagy reszenek is van vesztesegmentes, vagy hdaudio szolgaltatasa.

    En mindig a vesztesegmenteset tartom meg, illetve azt amelyik nincs agyonkompresszalva, mert manapsag ez egy betegseg, hogy olcso rendszeren is “hallgathatobb” legyen. Sajnos ezzel a normalisabb dinamikai felbontasu rendszereken agyoncsapjak a normalisan kevert felvetelekhez kepest a zenet. Az meg foleg erthetetlen, hogyha egyszer jol megcsinaltak, miert kell az ujra kiadasnal szetcseszni.

    [link]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák