Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz jokeph #80850 üzenetére

    A digitalizalokartyaval teszteltem vga kabeleket, irtam egy programot ami tobbfele szempont alapjan osszehasonlitja a kepeket, vizualisan is lathato volt az elteres (ket kep kulonbseget vettem). Erdekes modon sok koze nem volt a kabel vasagsaganak es jelentosen visszavagott hosszanak.
    Pl rendeltem jonak kinezo vastagabb, es rovidebb kabelt, direkt atkotesre annak volt a legszarabb kepe :) Az lcdkhez mellekelt gyari kabelek eleg jok voltak (lg, dell), nem igazan volt kozottuk elteres, szokasos hosszuak, szuro volt rajtuk.

    A jo vga kimenetu kartyaknal mar egy sima vganal is latszik, hogy elesebb es vibralobbak a szinek, ahogy noveljuk a frissitest es felbontast meg egyre nyilvanvalobb az elteres. Pl felbontas meretu pixelek szineit tesztelve egyre jobban elternek az eredeti kep ertekeitol. Szinten mindegyik kartyanal volt egy hirtelen minosegromlas, amikor meg adott kepet ugyan, de nem volt erdemes mar ott hasznalni.

    Erdekes tema, gyk szamszerusitheto lenne melyik kimenet mennyire preciz felbontasban es szinugyileg.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák