Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz r0b3r #79546 üzenetére

    Nagyrészt igen!
    Bár hangkártyát nem tudom még, esélyes hogy marad az integrált. Nekem a CMI-s kártyákkal nem volt bajom. A lapomon egy pci slot szét van törve, nem megy bele kártya.
    Videókártyán meg SG ram van nem SD, bár gondolom ennek jelentősége nincs. A videókarit nem fogom húzni inkább.
    Amúgy nem jövök rá hogyan lehet normálisan kiszedni ezekből a slotosokból a procit. A P2-esen vannak fülek amiket be kell nyomni két kézzel aztán a harmadikkal húzom ki a procit. A P3-asomon nincsenek ilyen fülek szóval két kézzel feszítem szét a slotot majd másik két kézzel meg cibálom ki a procit miközben három lábbal fogom le a gépet. Tényleg polipnak kell lenni egy proci ki be szereléséhez? Eltörtem az oldalsó tartót is legutóbb így már könnyen megy ki be. Ennél talán a s478 hűtő leszedését szenvedem meg.

    balintka
    Medionos 4200-esek mennek párezerért az teljesen rendben van. De valóban azért a plusz nem is tudom 10-20% teljesítményért 4600-ast hááát. Ti4200 is brutál erős kártya az akkori korból.

    nakos1212
    Voodoo5-re vadászok csak azért mert az megy rendesen win10 alatt, de csesszék meg hogy elszálltak az árak pedig azért valljuk be nem volt jó kártya. Igazából a voodoo2-t tartom versenyképesnek az akkori mércével mérve, azután csak szenvedett a 3dfx. Voodoo3 is már népkártya lett, 4-5 meg kiadáskor halálra volt ítélve.
    Ennyi erővel akár melyik csákutcába ment kártya ára lehetne horror. Bontatlan S3 Savage IX sem kell senkinek 20eft-ért nálam, pedig ott a metal Api meg az integrált video ram amit én mondjuk különlegesnek tartok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák