Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz DarthSun #77858 üzenetére

    köszönöm az ingyenes HDD sentinel linket.
    A gigabyte rage128 pro kari próbálgatását sajnos feladom. Valszeg 64 bitesre csinálták meg a karit ami nagy kár. A jó memóriacsipeket(6ns) amibol 4db van feláldozni 64 bites memvezérlőhőz az vétek.
    Most ha minden igaz sikerült egy rendes rage 128prot szereznem, ami a hwinfo alapján is 128 bites. Már várom hogy megérkezzen.
    Mindenesetre érdekes lesz nekem ezt is kitesztelnem hogy egy ilyen őskövületen mekkora difi van egy 64 vs 128 bites memvezérlő között.Csak fáj a szívem hogy azokat a kor szerinti jó memóriákat elpazarolták egy 64 bites kártyához. Persze a fő szívfájdalmam hogy ezért kell egy másik rage128 prot szereznem, hogy megtudjam mit tud egy rage128 pro kari.
    Nagy csúnya fekete pont a Gigabytenak amiért ilyen karit adtak ki. Félek hogy nem hibás a kártya csak hibásan adták meg a paramétereit.
    Sajnos neten sehol sem sikerült fellelnem GPUz vagy HWinfo képet a Gigabyte GV-AG32S kariról, ami alapján kiderülhetne hogy ez tényleg egy fullos rage128 pro,128 bites memvezérlővel, vagy csak nekem van valami torzszülött példányom.

Új hozzászólás Aktív témák