Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    Sziasztok
    A 9500 radeonom mint mondtam hibás de rosszul mondtam korábban a hibáját. Gyakorlatilag semmilyen 3ds program nem indul el vele(SE OpenGL se D3d), egyedül az egyszerű winquake indult el ami még nem használ ilyen extrákat mint 3D.
    GPUZ t indítottam és érdekesség hogy nem tud bios verziót kiolvasni. Bele is fagy a gpuz a futtatásba elég gyorsan.
    Probáltam egy amdflash progit letölteni és dost bootolva gondoltam rakok rá új biost hátha. Még az írást nem próbáltam meg csak a lementést a mostaninak ami rajta van információt kérni az adapterről de azt a hibaüzenetet kapom hogy adapter not found.
    Így érdemes lehet valamivel próbálkozni egy biost beleírni? szabad/lehet más progival biost írni. Ha igen tudtok segíteni mivel érdemes próbálkoznom? Vagy ez teljesen elvetélt ötlet? Illetve kell e külön PCI os VGAt mellé tennem ha akarok biost írni vagy mehet ha egyedül a radeon van benne a gépben? Nem csináltam még bios cserét én korábban.
    Találtam egyébként infinion és hynix ramos biost is, de a ragasztott bordát nem akarnám lebontani ha nem fontos. Nagy tragédia nincs belőle elvileg ha rosszul tippeltem legrosszabb esetben pcios vgaval társítva tudom a másik biost is ráírni(feltéve ha bármilyet sikerül valamivel ráírni, mert még ebben sem vagyok biztos)
    GPUZ kép:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák