Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz envagyok #62811 üzenetére

    Nem tudom mennyit tuningoltal a 90es evekben, a sztresszprogramok megjelenese elott, de leirom kb hogy zajlott az eleg idoigenyes folyamat. Egyreszt a userek egy resze ugy hasznalta a gepet, hogy nem volt megfeleloen kitesztelve, ido kerdese volt, hogy min fekudt meg.

    Tehat beallitottad a kivant orajelet, es feszultseget. Csinaltal nemi tesztet vmi nepszerubb programmal, utana hasznaltad a gepet. Ha eleg szemfules voltal, mindig jott egy program szembe, ami tunigolva nem ment, vagy hulyesegeket csinalt. Ettol erre volt a legerzeknyebb a gep, mehettel vissza feszt es orajelet allitani. Hasznaltad tovabb, es tuti megint jott vmi, es igy tovabb es igy tovabb. Ha sokfele programot hasznaltal, nagyobb esellyel futottal bele ilyenbe, mintha csak ketfele jatekkal jatszottal. Es hogy mire volt erzekeny a gep, konfigrol konfigra valtozott, programok szamatol fuggoen akar hetekbe is telt a tenyleg stabil allapot elerese. En ekkoriban vegigneztem az osszes megjeleno demoscene demot es introt - sokkal nagyobb volt a merites, mint egy atlagusernel.

    A sztresszprogrammal megkimeltek ettol teged, eled raktak azt, amire a gep altalaban erzekenyebb, raadasul olyan kenyelmi funkciokkal altalaban, ami jelzi is a hibat. Boritekolom neked, ha sose hasznalom a furmarkot, de sokfele programmal elkezdem nezni a homersekleteket, talalni fogok par masik olyat, ami hasonloan terheli.

    Igy kicsit meredek olyan hulyeseggel takarozni, hogy nem rendeltetesszeru hasznalat... kipecezve egy programot. Mi van a tobbivel? A gyarto onkenyesen mondja meg nekem, hogy bizonyos programok elinditasa rendeltetesszeru, masoke meg nem? Az orajeleket ugy kell meghuzni, hogy minden programot megfeleloen futtasson. Az uzemi homerseklet megszabasa, es annak tullepese, vagy a tuning nem rendeltetesszeru, de a swek futtatasa mindig is az volt, es az lesz.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák