Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RexMaximus

    aktív tag

    válasz arn #50545 üzenetére

    Vagom :). Egy gyerekkori cimborammal epp beszelgettem errol a retrozasrol. Alltalanos ota ismerjuk egymast, neki is kiskora ota van szamitogepe. En meg C64-en nyomtam amikor nala mar VGA monitoros 386-os volt az asztalon. Komoly volt, lenyomtad az entert es nehany ms alatt indult is a jatek. Goobliiins, stb.(legalabis szamomra, C64-hez kepest :) )

    Na, konkretan megkerdezte tolem, hogy van e ertelme ennyi idot es energiat pazarolni ilyen regi cuccokra.

    Genyo kerdes mert bizony itt racionalizalni kel ugye :)

    Ez az oka amugy annak, hogy nem vadaszok mondjuk egy 1.4-es Tua-ra ha szembejon velem kozben 10db 1.2-es. Majd fut valahogy 1.4-en oszt kesz. Regen is ezt csinaltuk kb, csak annak akkor gazdasagi okai voltak. Most akkor legyen ido optimalizalasi oka :D

    Miert csinaljuk ezt az egeszet? Hat lehet azert amiert fiatalabb korunkban halgatott zeneket is ujrahalgattunk. Nem feltetlenul azert mert azok annyira nagyonjok voltak. Foleg ha undergroundabb vonalak mozgattak. Idoutazas. Kicsitt ujraelni azokat az elmenyeket? Zenenel vannak ilyen flesseim. Gepeknel meglatjuk, eddig retroval toltott idom 95% pakolassal telt :).

    Lehet 30 kornyeken koszon be az embereknel ez a a retrozhatnek korszak. Egy tuning Audikat epito szaki mondta, hogy sokan vesznek pl S2-es Audit, vagy S1 Quattrot (ez azert ritkabb :) ), 40-50 ev koruliek, beteszik a garazsba csodaljak, simogatjak de nem nagyon hasznaljak. Hasonlo lehet a retrozassal ez is. Meg szerencse, hogy nem autob... voltam.

    Megpenditettem egy Retro Lan Partyt facen nehany napja, ismerosok kozott, meg meg par embernel. 20-an vannak mar a csoportban, az atlageletkor 30+ :). Tobbsege mar reg nem jatszik. Elejen meg biztam benne leszunk vagy 5-en, es akkor orulni fogok. Ugy tunik leszunk :)

    off nem off mar mar anekdota igy off :)

Új hozzászólás Aktív témák