Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    Nos, itt a fehér slotos 486os. Szerintem csodaszép, csak még rettenetesen koszos, és a házban hazaszállítottam 1-2 hatalmas pókot is mamám garázsából:

    Szerencsére nem a régifajta savas akku van rajta, hanem már gombelem, így a sav általi oxidáció elkerülte a lapot, így van rá remény, hogy beindul.

    A házról találtam 1-2 sokkal jobb képet, mint amit nekem sikerült készítenem:

    NCR 3386 - 386SX

    A ház bitang nagy és nehéz, ez még igazi VASból készült :DDD Kegyetlen. És valami sokkal régebbi alaplap és belső lehetett benne eredetileg, mert még rajta van a gyári matrica is, aszerint csak 1280Kbyte memória és 44MB-os HDD volt benne. HDD nincs benne, viszont memória 16MB is, tehát szerintem valami 386os cucc lehetett benne, erre utal esetleg a modellszáma is (NCR 3386), illetve a linkelt oldalon is 386 belsővel van. A ház méretét jól szemlélteti a hátulról készült fotó, ahol látszik, hogy a táp és a slot nyílások között is mekkora hely van, és a táp is eleve extra large :) Saccperkábé 3 vagy 4 normál AT táp kényelmesen elférne benne.

    Sajnos az alaplapon, memórián, tápon kívül nincs benne semmi más, szerintem már korábban kibonthattam belőle.

    Nah most jó ideig ennyi, szerintem egy darabig (napokig-hetekig) nem fogok jelentkezni és nem untatlak benneteket a begyűjtőakciómról a kiállításig :) De ha van rá igény, akkor néha jelentkezhetek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák