Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz frescho #13386 üzenetére

    Kíváncsi lennék rá mit tudnak ezek a jó kis régi gépek. Emlékszem ilyen 24órás maratoni mp3 tömörítésekre :) (kevesebb mint egy cd-nyi anyagot tömtünk ennyi ideig)
    Néha azért visszasírom, hogy miért nem tartottam meg (a pénz miatt, ez egyértelmű) annak idején valami fasza kiforrott PCI+EDO RAM-os 486-os lapot egy minimum Am486 120MHz-es procival, meg egy erős tseng-el meg tartaléknak egy jobb S3 karival.
    Jut is eszembe, annak idején nagy mánia volt a Cirrus logic. Nekünk is sokáig volt egy ISA-s 256K-s darab. Azután ahol tudtam próbáltam kerülni. - Semmi baj nem volt vele, minden ment, csak baromi lassú volt szegényke. És persze a hercules megjelenítő után isteni érzés volt. - Nem is ez a lényeg, hanem volt egy bazi klassz kis kártyánk. Egy két megás Avance Logic fejlesztés, ilyen kártyával van tapasztalatotok? Egy 968-as Vision-nel vetettük össze, és azt is megverte. Ez az ami hiányzik nagyon. Meg azok a szörnyűséges SVGA monitorok :)

    Ilyen cirrus-unk volt.
    De a PCI-os is elég siralmasan ment. Haverék PR133-as K5-ös gépében nem mentek 640*480-as felbontáson a (legfőképp 3d realms fejlesztésekre emléxem) játékok. Ellenben a szomszéd 486-osán még 800*600-as felbontásban is játszhatóak voltak ezek a játékok, az S3-as kártyával.

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák