Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz frescho #103145 üzenetére

    Igen, tulajdonképpen tényleg az :D
    Az én gépem meg frankón sleeper. Egy 2007-8-as gépházban (design is olyan), felső táppal, ODDvel... benne meg egy 10th gen I5 lakik, 32GB RAMmal, és RTX 3060 12GB-val, na meg 1TB M2 SSDvel és 6TB HDDvel, amit az ember a külseje alapján abszolút nem várna, sokkal inkább valami C2D-t 1-2GB RAMmal, valami korabeli VGAval, és mondjuk egy 320GB-os HDDvel -- de én így szeretem :) Egyedül a táp ami lebuktatja az összképet, gyönyörű szép RGB fényeket rajzol a szobám egyik távolabbi falára, de ennyi, ha nem nyitod ki meg nem mondanád, hogy nem egy tizenéves gép van benne ).

    Autós vonal : Nekem is nagyon bejönnek az efféle restomodok, de hát itthon kb semmit sem engedélyeznek. Ok, Alabama a másik véglet (legyen rajta világítás meg egy fékezett tengely és bármi title-t kap akkor), de azért szerintem a német vagy a Skandináv gyakorlatot simán átvehetnénk. Itthon egy hotrodot vagy egy restomodot esélytelen engedélyeztetni, sőt, ha nincs szürke forgalmija (ősmagyar) akkor original amerikai autó is csak OTvel vagy P-vel mehet forgalomba :( agyrém :(
    Bár amennyire tudom, pont most van valami megmozdulás szervezkedés amerikai autós körökben, hogy változtassanak a törvényen, de nem tudom mi lesz a vége.
    Viszotn most ugrik be : egy Restomod Buickról tudok itthon, hárombetű három szám rendszámmal, de hogy hogy lett lepapírozva azt nem tudom. (Illetve még a HRP Custom Buick is ott van, amit ráadásul itthon építettek)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák