Új hozzászólás Aktív témák

  • frescho

    addikt

    válasz KROK640 #102236 üzenetére

    Értem a viccet, csak nem mindig szeretem. :P

    Az eredeti állításod:

    Akkoriban meglepett milyen gyorsan fejlődnek a gépek, mert előtte ahhoz voltam szokva, hogyha az ember megvesz egy gépet (Commodore 64) akkor az 10 év múlva is ugyanolyan jónak számít majd.

    Én ennek a második felére reagáltam. A C64 már 85-ben sem számított jónak, a 90-es évekre meg már végzetesen elavult volt.

    De nem is baj, hogy ez volt, cserélgettük a játékokat, programozgattunk, remek idők voltak, egy pillanatig sem bánom, hogy kimaradt mondjuk a 286 meg a 386.

    Ez viszont már teljesen mást jelent és át tudom érezni. A C64-em amikor lecserélődött (rokonságban szépen láncolt listaként mentek a gépek végig) szintén vidéken kötött ki. Még évekig használták amíg nem kapták meg a 386-om :D Nekik szállítottam a programokat amíg saját lábra nem álltak. Okosan rendezgetve nem volt hiányérzetük, pedig akkor már a BBS-t is régen lecserélte az internet. :)

    Melyik városban voltál?

    Szalonikiben 2 hónapot és 4 hónapot Pátrán. Nagy buli volt, jó ösztöndíj, csajok, napsütés, strandon bográcsozás, homokban elásott Zsiguli, nemzetközi kolesz és a fiatalok örök önbizalma. Akkor elég tűrhetően beszéltem görögül amit sajna mára majdnem teljesen elfelejtettem. Gondolkoztam egy hosszabb low budget őszi kiruccanáson autóval, komppal a félszigetre, csak kéne hozzá egy hónap szabi.

    A 300A+BH6 kombót December 24-én reggel vettem meg a Ready-ben. (A hazaút kalandos volt a 15 fokból. Komppal atom nagy viharban, de nem volt más, mert előtte ugye lebombázták a Duna hidakat a szerbeknél.) Nyár végén jelent meg és tudtam, hogy kell. Egy Riva került elsőnek a szettbe, mert az volt már csak raktáron. A BH6 elkerült sógoromhoz, majd vissza hozzám. Most jut eszembe, hogy a gép történetéről még írtam is: [link]

    [ Szerkesztve ]

    https://frescho.hu

Új hozzászólás Aktív témák