Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pikari

    addikt

    válasz KROK640 #102203 üzenetére

    A tpm-et a windows 11 követeli, nem a windows 10, annak a hiánya nem lesz akadály core2duon.

    Hogy xp-t mire lehet használni, ismerőseim példáiból kiindulva adattárolásra, a meglévő régi programjaik futtatására (munkához kell nekik), filmnézésre, dvd és cd írásra, és játékra használják (dx9 korszak játékaival).

    Én is mondtam nekik többször már, hogy tegyenek fel windows7-et, de elzárkóztak előle, mert azon egy-két régebbi cucc, ami nekik kell, nem működik. Úgyhogy lélekben felkészítettem őket arra, hogy érdemes lenne nekik esetleg egy külön vinyóra feltenni a win7-et, aztán tetszőlegesen el lehet indítani azt, amelyik épp kell.

    Esetleg átszokni a különféle toolok újabb iterációira, vagy linuxra. Általában mereven elzárkóznak ettől is. Az én ismerősi köröm a burnout paradisenál, alone in the dark new nightmarenél tart. Én személy szerint már elértem modernebb szintet, de AAA-val nem játszom, így aztán az általam kinézett játékok gépigénye is eléggé szelíd szokott lenni (kandagawa jet girls, megadimension neptunia).

    A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.

Új hozzászólás Aktív témák