Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz envagyok #100308 üzenetére

    Majd csinalok fotokat, kulsore amugy nagyon hasonlo ehhez, a felepitese teljesen mas. 96os haz, de alaplaptalca, vinyo, fdd rack van benne, minden oldala leszedheto, a cdromhoz sin van. Az oldallapokon kopoltyuk vannak, es nem takar ra a procira a tap. Ilyen korai (96), sima hwpiacra szant (nem “gyari”) igenyes epitest en meg nem lattam, sok olyan megoldas van benne, ami a 2000es evekre jellemzo.

    A hatulutoje, hogy eleg brutal fordulatu tapventit raktak bele, raadasul forditva. A korai atx szabvanynal alap volt volt, hogy a tap volt a felelos a szellozesert, es meg rendes iranyba visszaforditva is feleslegesen nagy huzatot csinal a korszakhoz kepest. Az eredeti allasat nem is ertettem, miert a hazba fujja a tap meleg levegojet, raadasul a szuk terbe tett nagyfordulatu venti meg zajosabb, hogy nem tud eleg levegot szivni.

    Ez 1999es, ezt hasznaltam a p3hoz, es ehhez sajnos mar az eredeti tapom es a muanyag talpak sincsenek meg. Most megvannak a talpak is, de az egyik torott, es hianyzik belole egy nagy db. Azt akarom ehhez az abses kiserletezeshez hasznalni.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák