Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz patomi #14653 üzenetére

    Hát, az az állítólagos 17% jó eséllyel csak az alkalmazott beállítások miatt igaz. ;) Régebben VGA-nál is nagyon szépen kijött, hogy ha optimalizáltak egy AMD meghajtót, akkor bizonyos beállítással valóban gyorsult a megjelenítés, másokkal viszont akár még lassult is, ált. főleg maxiközelieknél. Ilyen IGP esetében, ugye, nem játszik. :DDD
    Abban igazat adok neked, és emiatt is döntöttem AMD mellett, hogy konvertálásnál, tömörítésnél így is, úgy is várni kell, tök mindegy, hogy i7-ed van vagy A8-ad, legföljebb egyiknél többet. A 6800K (4.8GHz) viszont csak 20-30%-kal lassabb az egykori i5-ömnél (4.6GHz), tehát valóban nem vág földhöz +8-10p. :)
    Mantle működni fog bármilyen AMD VGA-val, olyanom van, egy 7870XT-t még ma sem érdemes lecserélni semmire, max talán 1 év múlva. Nem titkolom, nV-t akartam venni, de ez annyira jó vétel volt, hogy nem lehetett kihagyni.
    Sok régebbi játékom van, de még a maiakhoz sem lesz Mantle támogatás, és a jövőt illetően sem garantált, a PX támogatást messze nem fogja pl. utolérni. Szóval, bármennyit is várok, biztosan előbb lesz gépfrissítés, mint mindenféle mantle-ös játék.

    Mutass egy értelmes FM2+ lapot, amelyik nem A88X-Pro! :U (legalább 8+8PCI-E CF-höz, 6+2 v. több fázisos táp, stb). Külföldről beszerezhető egy Z87 Deluxe árában, amely nem kicsit különb. Gamer... :(

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák