Új hozzászólás Aktív témák

  • VágniValó

    addikt

    válasz bambano #17474 üzenetére

    Szerintem (azt hittem) túl vagyunk kb minden IT-s pozinál azon, hogy min. 1 oldalban megírjam "mennyire érdekel ez a pozi, a cég, és X meg Y tervemeim vanak ezzel a pozival, meg úgy a hirdetés olvasása óta szerelmes vagyok" dolgot.

    Interjún mindig megkérdezik úgyis miért akarsz váltani, miért pont ezt a pozit pályáztad, mi az a plusz amit veled nyerne a cég stb, nálam az ilyen cover letter egy közel hiány szakmában kicsit "dance monkey!" érzéseket kelt (de nem csak ott hanem IT-ban mindenhol).

    Még 2021-ben 1. kör interjú után nekem is meg kellett válaszolnom 3 kérdést egy word doksiba és elküldeni, megtettem gúnyos mosollyal. Volt utána 2. körös szakmai interjú magyar TL-el, majd 3. kör egy amcsi és egy asszem, francia manager-el, majd jött email hogy miszter Ügyvezető is beszélni akar velem, pár nappal az interjú előtt lemondtam mert kaptam másik offert, de röhögtem az egész cégen mennyire fejnehéz és mi ez a sok kör.
    Rá egy évvel kaptam a hírt malware reverse engi pajtitól hogy az ismerőse akkoriban hozzájuk ment talán SIEM Engineer-nek, a projekt megbukott (a külföldi egyetem akart kiszervezett Cyber Defense Center-t) több dolog miatt is és a cégnek emiatt mindenkit ki kellett rúgnia, akit csak felvett az elmúlt 6-12 hónapban.

    [ Szerkesztve ]

    "Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

Új hozzászólás Aktív témák