Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Itt tényleg nagy a baj...
Az én bajom a következő:
Egy játékos ugyanazt a terméket úgy tudja csak kirakni "nagyobb tételben", hogy kisebb tételekre bontja, különben senki nem veszi meg. Ez logikátlan. A boltban is ki van rakva a gyűjtőcsomagolás, és annyit veszek ki belőle amennyit akarok, ha nem akarod érteni, nem kell (nem a ropira gondoltam szálanként).
Kb mintha csak 1, 2, 3, 34, meg mondjuk 87 db zsemlét vehetnék, mert ilyen tételekben van kirakva... Nem, én azt akarom, hogy ki legyen rakva 400 db, és én veszek belőle 12-t, a boltban marad 388, értelemszerűen.
Az eladó bármikor leveheti, módosíthatja az árat, stb, de nem kell 300 sor ugyanahhoz a tételhez, ugyanahhoz az eladóhoz.Az a bajom, hogy 1-esével osztható tételeket nem lehet 1-esével osztva vásárolni.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
somogyib
őstag
Szerintem Embernek igaza van.
Pl.: Van 100 szőlőm és el akarom adni 1db/10$ áron.
Ha felteszem az egészet egyben, akkor biztos senki nem veszi meg egyben 1000$-ért. Ezért szét kell darabolnom a piaci eladásaimat 10, 5, 2, stb. darabszámokra.
Ha lehetne a feltett 100 szőből mondjuk 10-et, 5-öt, 2-őt is venni, akkor nem kellene vacakolni a darbszámokkal - továbbá átláthatóbb lenne a piac, és a vevőknek is jobb lenne.
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #302 üzenetére
Kezd visszatérni a hitem az emberiségbe.A jelenlegi megoldás csak nagyon kis létszámú közösséggel működik, ott is csak egy darabig... Tegyük fel, pár hónap, év múlva, amikor már ezrével, tízezrével termelte meg valaki az alapanyagot és szeretné eladni, akkor majd 5000 sort fog nyitni a piacon hozzá?
Az egész piac egy katyvasz jelenleg, mert minél több az eladó (ami jó dolog), annál több a tétel is, és még ez is szét van darabolva.
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
Végig értettem, hogy mi a bajod :
Ha valaki feltesz 400 akármit, te rákattintasz, beírod, hogy neked csak 256 kell, levonja a 256 akármi árát, és tiéd lesz a 256 akármi, az eladónak meg marad 144db akármi. Ez eddig is világos volt. Csak azt nem, hogy ez miért baj...
Tudod ez egy alkoholista nagybani piac / diszkont, és nem egy prémium magyar webshop. Jó, hogy már nem garancia, hogy nem pimpósodik meg a szőlő mire bort csinálsz belőle, meg visszavásárlási garancia, meg bontott pálesz olcsóbban...
De ha akarod vesd fel Stifflernek, ha akarja megcsinálja. Rám meg Zoleszre egy ideje nem hallgat, szóval jobban jársz ha nem én írom beInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Folyamatosan kell árulni a cuccot. Mire neked lesz valamiből 5000db eladó, addigra jó eséllyel másoknak is, és lefedik a piacot.
A titok a kistételes gyakori és gyors piacradobásban van.
majd figyeld meg ha elkezd menni a metil, az sem 10-100-as packokban lesz fent. Eleinte tuti nem.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
somogyib
őstag
Összességében nekem bejön a játék. Leköt, figyelek rá.
Reggel már az az első gondolatom, hogy vége a szüretnek, meg a főzésnekMeg a kihívások, küldetések, fejlődés...
Szóval rá lehet kattanni erősen.
-
KROK640
nagyúr
válasz somogyib #308 üzenetére
Jah, végülis a kirohadás is ott van. peronoszpóra meg társai... végülis azért rohad ki XD
Egyébként engem is leköt és figyelek rá, reggelente mikor felkelek az első dolgom telóról a szüret (sokszor még a kamionozásból van 20-30 perc) meg a főzde. Aztán mire elkészülök, elindítom a napot, a kamionozás is lekattintható.
Ha már kihívások : ma megcsináltam a pálinka világnapját is, mostmár csak az a rohadt palackposta választ el a rejtélyes címtől.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Ma egyébként lehoztam a pálinka világnapját is. Talán a palackpostát is megtudom oldani, bár horgászati pontok és felszerelés nélkül sandás, hogy (sokkal) későbbre kell halasztanom.
Itt a statom mára :
Név: KROK Életkor: 25 nap
Berúgások száma: 154 Pénz: 529 $Tulajdonságok
Beváltatlan Tapasztalat: 13
Vandalizmus: 1250 Szeszfőzés: 1250
Horgászat: 0 Rablás: 0
Presztízs: 466 Garázdálkodás: 1250
Munkakészség: 1250 Guberálás: 1250
Koldulás: 1250 Támadás: 0
Védekezés: 0 Gyorsaság: 0
Kocsmai Bunyó
Győzelem: 0 db Top Bunyózási pont: 100 Top
Egyéb infó
Megtalált lóherék: 12 db Top Játékidő: 4689 perc Top
Kifogott aranyhalak: 0 db Top Nálad lévő üvegek: 515 db TopKrumpliban elértem az 1069db-ot, házisörben a 300-at, és van 18 páleszem is
9090 rangpont, utánam Pufi is csak 6714-el jön, és Henti is lassult, 6165-ön állomásozik.
helyezés alkoholista rangpont
#1 KROK 9090
#2 pufi 6714
#3 hoolvancsuzi 6555
#4 Henti 6165
#5 Piszok Alfréd 4902
#6 Malibugaben 4655
#7 Traktoros Pista 3922
#8 Mangesz 3845
#9 IGLA 3625
#10 Nendo 3354
#11 Gyuszi 3139
#12 Frank 3085
#13 Munsti 3012
#14 ÉnTeŐ 2728
#15 Szeszpióca 2679
#16 Nyomorult 2620
#17 Picur 2611
#18 Margit 2551
#19 Zsibbadt Zed 2512
#20 Diabolus 2327Amúgy Zolesz elképesztően alacsony hatékonysággal játszik hozzánk képest. Messze a legtöbb beleölt ideje van, 12433 perc-el (nekem 4686 perc, IGLA 3625 perc) ehhez képest rangpontban az első 20-ban sincs benne (sőt, saját bevallása szerint az első negyvenben sem!) a 31 berúgásával biztosan a 33ik hely mögött van (onnan van infóm ahhoz most 38 berúgás kell), munkával, garázdasággal vagy tarhálással megkeresett listán sincs benne a TOP 20-ba, pedig ezutóbbihoz 450$ is elég lenne. De egyébként nincs rajta az aranyhal, vagy a verekedős, vagy a börtön szöktetős TOP 20-as listán sem.
-
EmberXY
veterán
"Messze a legtöbb beleölt ideje van"
Az lehet attól is, hogy időnként megszakítja a folyamatokat, pl én is szoktam olyat... Elindítom kamionozni, mert tudom, hogy nem fogok ráérni, de közben meg pár óra múlva mégis, ilyenkor kilövöm aztán megyek garázdálkodni...
Gondolom a toplista miatt tolja az időt, vagy nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
Na én ilyet nem szoktam csinálni, hogy megszakítom. Ha tudom, hogy esetleg 8 óránál hamarabb ráérek inkább rövidebb dolgokra küldöm el, pl kelet eu szuperhős, vagy űrhajós, vagy
focimeccs.Egyébként beszéltem vele, és kiderült, hogy olyan dolgokat csinál, mint kocsmai bunyó, alacsony intenzitással gyémánt keresés, szóval csupa ilyen nem fejlődő és meg nem térülő dolog*, plusz sokat ír az üzenőfalra, néha az alkesze nem is csinál semmit közben.
* Csupa olyasmi, amit a végén egy fullos alkesszel csinálnék, mikor megengedhetem azt a luxust, hogy napokig úgy kergessen a folyamatjelzőt, hogy se rangpont, se pénz, se haladás ...
Tényleg nem is értem azokat akik ilyen korán keresik a gyémántot. Az aranyhallal együtt a legutolsó dolog amit csinálnék egy karakterrel, mikor minden más már pipa.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
Én se úgy indulok neki, hogy meg fogom szakítani, csak ha már úgy adódik, akkor inkább a garázdasággal keresek 3-4X többet, mint a 8 órás meló végén.
Most elkezdtem a detoxos berúgás kombót, bár nem az alkesz-kapitány a célom, de nem kizárt, hogy meglesz...
A rangpontokat akarom egy kicsit megtolni (meg hogy IGLA-t hadd egye a fene egy kicsit ), szeretnék már űrhajózgatni, az nyugisabb, talán azt nem kéne megszakítgatni se mint a kaminonozást.Szerk.: az "1 nap alatt" azt úgy kell érteni, hogy éjféltől éjfélig, igaz?
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
Na mondjuk ez igaz.
Amúgy a biciklis futárságban azt szeretem, hogy 3-as szinttől pont annyi energia termelődik vissza míg fut mint amennyibe kerül, szóval bár idő/pénz arányban nem a legjobb, de kb végtelenítve lehet nyomni.
A detoxos berúgást hogy nyomod? Egy berúgás, egy detox?
Szinte hallom, ahogy ma este Igla fújtatni fog a(z IRL) kocsmába, hogy "ez a Traktoros Pista nagyon belehúzott". (ugyanis ma együtt iszok vele)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
EmberXY
veterán
Egy berúgás, 2 detox, 9 perc múlva jöhet a kövi KO...
Közben nyomok egy 10 perces melót, hogy azért ne teljen feleslegesen az idő. (Délután megint lesz dolgom, szóval vagy addig letudom, vagy majd este már csak néhány kelljen)
Kb 300 dodó + a függőség levétel, legyen mondjuk 350, ebből visszajön kb 100 a melóval.
16-nál tartok, ha éjfélig van időm, akkor lassan már sima hányással is meglesz.Pálinkám sajnos nincs, de vodkám van dögivel.
Páleszfőzde odébb van még, főleg, hogy most kiganézok magam alól.IGLA-t üdvözlöm, igyon helyettem is.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
Na, én is úgy csináltam, csak nekem az idült alkoholizmus miatt 4 percenként lehetett berúgni, ezért közben toltam egy 7 perces tarhálást a wall streeten, hogy legalább azzal a küldivel is haladjak, össze is jött 1538$. nekem az egész lement cca 3 óra alatt, igaz végig így csináltam.
Vodka pedig kell hozzá
Átadom neki, de nem féltelek téged sem, te is megiszod a magadét.
-
EmberXY
veterán
De most ezek a "rejtélyek" elkezdtek érdekelni, de egy dolgot szerintem rosszul értelmeztem eddig. Lássuk csak:
1. Itt arról van szó, hogy valamikor, valahol az adott menükben/bárhol (ugyebár erre lehet következtni (gondolom a régi motorosok tudják, a többi meg le van szarva, de ez mindegy)) megjelenik valami leírás, hogy mit és hogy kell megcsinálnom az adott dolog teljesítéséhez?
2. Vagy arról van szó, hogy valamilyen folyamatok valamilyen együtt megléte szükséges hozzá, és azt nyilván majd én kitalálom, aztán örülök, hogy hurrá, de egyébként senki és semmi nem tud róla semmit...
Melyik a helyes válasz?
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
A második válasz a helyes.
DE : a legtöbbnek a nevéből és némi kulturális ráhatás ismerettel lehet következtetni. Igazából egyfajta rejtvény fejtés.
Lásd példának a szerencse a keretedben-t.Egyébként a nyavalyás palackpostának csak egy részére emlékszem, így brute force-al tudnám csak lehozni, ami 5 nap alatt is csak 50% esélyt hozna ...
-
EmberXY
veterán
De pl a "szerencse a kertemben"...
Ebből nekem mire kéne következtetnem?- valószínűleg a kertben találom
- lóhere van a képen, tehát még azt is el tudom képzelni, hogy a lóherével kapcsolatosEbből kb ugyanúgy a rohadt életben nem jövök rá, vagy - mivel időszakos - épp akkor nem találom meg amikor lehetne.
Ugyanígy a többinél is, a kedvencem az Alvin és a Mókusok... Fingom sincs, hogy mi lehet, talán azon kívül, hogy a munkánál kell keresnem.
Irigylem azokat, akiknek ennyiből "megvan", de van egy összeesküvés elméletem, miszerint ti a régi időkből tudjátok, hogy mik ezek, és erre "veritek", de amúgy a rohadt életben nem jönnétek rá.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #333 üzenetére
Tudjuk be.
Bár a gyémánt esélyét - józan paraszti ész szerint - a játékos nem tudja befolyásolni, az szerver oldalon dől el, hogy mit találsz....
Viszont amire "csak kattintgatni kell" az bizony lehet gyanús, ha valakinek irreálisan sok van, és lássuk be, a lóhere és a patkó épp ilyen, de főleg az utóbbi.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz somogyib #335 üzenetére
Nem, vagy nem ugyanarra gondolunk.
Tegyük fel, hogy megjelenik a lóhere - szerver oldalon eldőlt, hogy hol és mikor -, DE a játékos édesdeden alszik, miközben a bekapcsolt, online gépén bizonyos automatizált folyamat(ok) begyűjtik azt, meg a patkót is. Ez utóbbi, és ehhez hasonló folyamatokra értem azt, hogy "amire csak kattintgatni kell".
Lehet ez bármilyen munka, guberálás, bármi, de hogy 1-1 folyamatnak mi lesz a kimenetele, az szerver oldalon dől el, ha nem így van, akkor pufinak már ki lenne maxolva a karija.
A lényeg, hogy a gyémánt guberálást csinálhatja bárki bárhogy, de hogy talál-e, azt nem tudja befolyásolni. Ezzel együtt tényleg furcsa, hogy valakinek rögtön az elején 2 is lett, ráadásul olyannak, akinek az adott skillje messze nem volt kimaxolva, hiába, egy kitöltött szelvénnyel, 1,2,3,4,5-tel is meg lehet nyerni az ötöslottó főnyereményt kétszer egymás után, csak szerencse kell hozzá. (meg admin jog )[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
Hát azért 9 éve, 3 hónapja és 25 napja regisztráltam először, szóval ennyi idő alatt volt alkalmam kitapasztalni.
És igen, a négyből háromra emlékszem a negyedikre csak félig, csak az nincs m ég meg.BTW láttam, hogy az Alvin és a Mókusokra rájöttél
-
EmberXY
veterán
"BTW láttam, hogy az Alvin és a Mókusokra rájöttél"
Épp ez az, hogy még mindig fogalmam sincs, mitől lett meg, mert - szó ami szó - az adott dalhoz (a címén kívül) nem értem, hogyan kapcsolódik, és hogy mit csináltam, amitől meglett, mert hogy azt a melót pl nem is csináltam emlékeim szerint.
De mindegy, megvan, az a lényeg, a többiről ugyanúgy fogalmam sincs, én ehhez a szubjektív logikához kevés vagyok.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
KROK640
nagyúr
-
EmberXY
veterán
-
KROK640
nagyúr
Na, hogy b*ssza meg ... Javasolni akartam Stiffnek azt, hogy legyen új rejtély, de csak miután kipecáztam a palackpostát. Jó lett volna elsőre rejtélyesnek lenni.
Rendben, mikor írom a PM-et leírom benne.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
69 : Pont úgy tudom mint te
Lövésem sincs róla, sőt, ha nem szólsz, hogy van egy új, akkor valószínűleg csak akkor vesztem észre, mikor lenyomom a palackpostát.
Mert azt tudom, hogy mit ír ki a palackposta ha sikerül, csak azt nem tudom, hogy hogy kell oda jutni.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
somogyib
őstag
Sikerült egy pálinkafőzdét összehoznom.
De most pénzügyileg gatyán vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest