Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz ReFleXx #62200 üzenetére

    Az Express One csak Európában szállít, majd ha megérkezik Budapestre és átadja nekik a Cainiao akkor éled fel náluk. Csak az Express One azonosítója ilyen.
    A Cainiao az Alibaba cég (AliExpress) logisztikai cége, ők szervezik a szállítás, nem az ő nevük határozza meg hogy ki lesz a kézbesítő cég Magyarországon. Az lehet futár cég és posta is.
    Mástól függ, ha postai azonosítót kapnak a csomagok akkor jön szóba a posta.
    Az ilyenek RL999999999CN, UA999999999CN, LA999999999BE stb., ez a nemzetközi Postai Unió 13 karakteres azonosítója, az S10, a formátum szabálya itt írva Ha nem postai azonosító akkor meg más szállítja.
    Az LP00... és a SO00..... kezdetűek nem nyomkövetési számok csak logisztikai csomag azonosítók akkor is ha a kereső programok hozzárendelnek szállítási információkat.
    És nem az gond hogy a Posta vagy futár viszi-e ki, hanem az hogy kell vámolási díjat vagy nem kell vámolási díjat fizetni, miért lenen az probléma ha egy EU-s postai azonosítóval a posta kézbesítené, nincs díja.
    Az Összefoglaló 2. pontnál felsorolva az a szállítási módok, ahol ezt olvasod EU-s postai azonosító annál nem kell fizetned a postának kezelési díjat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák