Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    Sziasztok!
    örülök h. van ilyen topic a PH!-n, - végig olvastam az egész topicot - mert nagyon érdekelnek a halak, és most van is egy 100 literes akváriumom. Halaim:
    -1 cory
    -1 anci
    -kb. 11 sherpa lazac
    -8 Caudo( asszem így írják a nevét, vmi lazac féle ha jól tudom)
    -3 szifó: 2 lány, 1 hím( szegény hím már nagyon rosszul van, nem mutat semmi érdeklődést a nőstények iránt, ésmár egy hete az akvárium víztetején pipál, sőt reggelre észrevettem h.már kicsit kidüllettek a szemei, nemtudom mi lesz vele.... :( )
    - 2 Ramirez( ha jól láttam - bár nem tudom megállapítani h. melyik a nőstény és melyik a hím- van egy nőstény meg egy hím is, jól elvannak egymással, és a többiekkel is, és még szépek is :) )
    -1 ferdénuszó( volt több is - de azok nem bírták és elpusztultak - , de ez már lassan 1,5éve megvan:) )
    - 6 parázsszemü
    - 4 fekete tetra
    - 3 zebradánió
    - 1 neon
    meg 4 kisebb lazac
    Tudom h. sok :B de nagyon szeretem őket nézni ahogy úsznak, megnyugtatnak :) és még picik, szal bőven elférnek az akiban.
    Egy Shark szürőm van( 400-as fajta). azthiszem Philips Aquareal cső( nemtom h. h. írják, de ilyen lilás - rózsaszínes színe van kb.) fűtőm nincs :B valszeg azért ilyen picik még mindig a halak mert kb. 25 fokos a vízük :U
    Vannak benne növények, de foggalmam sincs h. mi a nevük, meg vmi
    Itt egy kép az akiról: [link] Azóta kicsit megritkultak a növények, de ne mtudom h. miért, több a sárgás levél, de nálam nem igazán maradnak meg a növények, és nem tudom h. miértnem ?! :F Vkinek ötlet h. miként gondozzam a növényeket? előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák