Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    válasz gorlin #1011 üzenetére

    A ''vízszűrőnek'' nincs hangja.

    Neked egy sima belső szűrő kell levegőporlasztás nélkül. Kb 5 ezer forint lehet. Én a Crystal belső szűrőit nagyon szeretem, nagyon jó szűrők.
    Heti egyszer a vízcserénél a leszívott vízbe kimosod a szivacsát, ennyi.

    40L elég picike, úgyohogy én 6-8 neonhalat ajánlanék 2 corydoras harcsával takarítóknak. Olyan halat amik ezeknél nagyobbra nőnek semmiképp se! Lehetőleg úgy menj a boltba, hogy tudd mit akarsz venni, ne hagyatkozz az eladóra (sajnos :( )
    + Még jó sűrűn beültetném növényekkel + egy kis vasfa, ami egy picit barnítja a vizet, de ezt a neonok imádják, meg szerintem nagyon dekoratív. Növénynek Anubiast, Microsorium-ot ajánlanék, szépek, gyorsan nőnek és bírják a strapát is.


    Retro
    A moha simán ottmarad, csak bedugdosod a háló közé és ráhajtod a háló másik felét (célszerű horgászdamillal összekötni, mert az nem látszik és nem foszlik szét a vízbe mint a cérna).
    Nemtom a moha pontos nevét, az Akvarista.hu növényt vennék topicjába biztos könnyedén találsz majd egy kis adagot. Pár marékkal elég, nagyon gyorsan nő!

    Szőlőtőkét érdemes vidéken keresni, lehetőleg olyat, ami már évek óta ki van száradva és a közelmúltba nem volt permetezve.

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák