Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mykos

    aktív tag

    válasz boogie84 #8270 üzenetére

    Rövidre zárva, azért vettél kínai fegyvert mert olcsó, és azért olcsó mert nincs minőségbiztosítás+1-2 dolog. Ne mérd össze a másikkal, mert közük nincs egymáshoz, lehet alkatrész szinten sem stimmelnek.
    A ballisztikai kalkulátor 27 métert dob ki hopup nélkül 300FPS -nél.

    A hopup beállítása ha a cikkből nem jött le, úgy megy, hogy teljesen letekered az állító kereket (A Nyíl a "fel" irányt mutatja), majd egyenes terepen egyes lövésben elkezdesz egyet lősz, kicsit tekersz játékot. Ha kíváncsi vagy hány tekerés a max, akkor üresen tekerd fel és le, és máris lesz képed róla. Továbbra is tartom, hogy a másik fegyver rátekert hopuppal megy.

    A másik dolog továbbra is él, az akkumulátor töltöttségének semmi köze a torkolati energiához, ezért ennek méregetése tökéletesen felesleges.

    Viszont azt, hogy BB nélkül mennyire erőset lő ne nagyon próbálgasd...felhúzáskor rajta marad az ujjad a csövön, vákum alakul ki és letépi a dugattyúfejet. Az szintén látogatást jelent a fegyvermester barátnál, szintén olyan összegért amitől inkább leugrasz valamelyik hídról..kitartás menni fog ez ;)

Új hozzászólás Aktív témák