Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainmen
aktív tag
válasz soulreaper #7400 üzenetére
Nem tudom, már én is kezdek aggódni.
Na tisztulnak a részletek, hétfőn lesz játék. Épületharc. Leszünk jó páran újoncok. Kíváncsi leszek, hogy fog menni. Viszem a shotit meg az MP5-t is, aztán meglátom, mit fogok használni. Lehet, hogy mindkettőt.
-
sowi
őstag
válasz rainmen #7401 üzenetére
ha kifogy az mp5 eldobod es mar akasztod is le a shotit a valladrol egyebkent baromi jo meg feelinges shotyval jatszani, de sokat kell gyakorolni, hogy lelodd vele az AEG-et hasznalo ellenfelet, ezt nem elrettenteskeppen mondom, csak teny
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Alukard
senior tag
Jó dolog az MP5
https://blackfyre.ninja
-
rainmen
aktív tag
válasz Kornel213 #7404 üzenetére
Igen, most megyek először.
Ebből adódóan lövésem sincs, hogy milyen a terep. De majd lesz.
sowi: Hát igen, ez is benne van a pakliban, mivel az MP5-höz egyenlőre egy real-capem van. Meg a hi-cap, de azt nem használom. Tudom, adjam is el...alukard: Kezdőnek gondoltam én is. Pár hozzászólással feljebb vannak a távlati tervek. De először ki kellene "nőni" ezt.
-
rainmen
aktív tag
MP5
Akit esetleg érdekel az eredeti...sowi: Ez valami támogató golyószóró, mint pl. a 249-es?
[ Szerkesztve ]
-
Alukard
senior tag
válasz rainmen #7408 üzenetére
Az ehavi kaliberben kicsit részletesebb a történet
Amúgy meg 1 MP5-SD + MP5-K szerintem bőven jó játékra
Az SD nagyobb, nyíltabb terepre, igény szerint holo v optika is megoldható rá... a 3 pontos szíj nagyon kényelmes tud lenni...
A K pedig kisebb, zártabb helyekre, combtokban vagy máshogy könnyen elhelyezhető... a legjobb viszont hogy nem AEP (mint mondjuk az MP7), hanem AEG, általában V2/V3-as gearboxal ami annyit tesz, hogy alkatrész könnyen szerezhető bele ha vmi gebasz van...https://blackfyre.ninja
-
rainmen
aktív tag
-
rainmen
aktív tag
válasz Alukard #7411 üzenetére
Nem ismerem az újságot. Az F1 magazinra fizetek elő már jó pár éve.
Az SD-n és öcsém AK-ján kívül AEG-et még nem teszteltem meg nagyon nem is láttam. Sowi mutatott párat, egyszer régen. Majd hétfőn akarok végigtaperolni mindenféle fegyvert, megvizslatni a többiek felszerelését, optikáját, mindent. Információ és tapasztalatgyűjtés lesz orrvérzésig.
Nekem is tervben volt G36... -
sowi
őstag
válasz rainmen #7410 üzenetére
ami a kulonbseg, hogy a K-ban v3as box van hosszunyaku motorral, motortarto bak nelkul, a sima v3asok pedig rovidnyakuval mennek, ez a rovid verzio a legjobb, az meg, hogy elveszik a kezedben...gondolj ra ugy mint egy nagy pisztolyra ne pedig gepkarabelyra
az rpk74 konnyu golyoszoro, 4 kilo korul van, dobtarral, villalabbal, nem akarok en 8-10 kiloval futkosni mint amennyi egy m249
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Kornel213
tag
válasz rainmen #7406 üzenetére
Az jó Arra figyelj majd hogy amikor kilőnek ne kerülj tűzvonalba! Én első játékomon elkövettem ezt a hibát, és felálltam feltettem a kezem mondtam hogy megvolt párat léptem és rám szólt egy srác hogy menjek már el, rohadt ideges lett mert nem tudta kilőni, nem győztem bocsánatot kérni
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
soulreaper
tag
-
rainmen
aktív tag
válasz soulreaper #7418 üzenetére
Naná...
Kell egy kis testmozgás az eltespedt mai fiataloknak. Bezzeg az én időmben! -
Alukard
senior tag
válasz soulreaper #7418 üzenetére
súlyokat tartasz a mellényben vagy mit, hogy ilyen nehéz?
-
Mcray
senior tag
360 Fps-ses JG G36K erős és turbulens szélben végzett lőtesztje álló helyzetből és szabad kézből, csak egyes lövéssel(Gyári állapot)
A cél mérete egy fekvő A4-es és kereken 30 méter távol volt (Játékon a legtöbb lövést ilyen közelről adom le...)
-Kínai Aimpoint (lehető legalacsonyabban(távcső gyűrűvel): 10 lövésből 7
-King Arms Acog red dot (elég magasn néz bele az ember): 10 lövésből 9
-Gyári nyílt irányzék(ua a magasság mint az aimpoint): 10 lövésből 7Konkluzió:
-A szél 30 méteren semmit sem zavart be
-A magasan levő célzó pont hatékonyabb mint az alacsony, mert a hop up megemeli a BB röppályáját, pont annyival hogy a magasan levő pont, fedésben van a BB becsapódási pontjával.Fontos megjegyezni, hogy amint elkezd a BB ereszkedni 35-45 méter felé, ismét hatékonyabbá válik a gyári irányzék és az extra alacsony red dot, DE ott már a lassú BB-t elviszi oldalra a szél.
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Djuree
félisten
válasz soulreaper #7423 üzenetére
komoly. én nem terhelem ilyennel magam feleslegesen....elég a 104 kilómat cipelni
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
mykos
aktív tag
-
Mcray
senior tag
válasz rainmen #7428 üzenetére
A "C" az 250 cm, de nekem K van és nem tudom milyen hosszú.
Biztos ismeritek a jelenséget ha alacsony célzót használtok hogy a BB felemelkedik a szem és a célpont közé kifeszített képzeletbeli vonal fölé, majd lefelé jövet ráesik a célra.
@Mykos!
Elnézést hogy ezt nem tettem hozzá: 45 méterre beállított célzókról beszélek, és hogy 30 méteren mit tapasztaltam velük.
Csak azzal tudom magyarázni az eredményt hogy a magasan elhelyezett optika pont olyan magasról "néz lefelé" a cépontra mint amilyen magasra a hop up kiemeli a BB-t, ezáltal a 45 méterre beállított magasam levő red dot, kevésbé okoz tévedést 45 méter alatt...mert kevésbé zavaró hogy a BB "felugrik" a cél felé haladva
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
mykos
aktív tag
Így már ok.
A Hopup a Magnus hatás elvén működik. A BB pályája a hajítás, amit a BB forgásából adódó légnyomás különbözet által keltett felhajtóerő kompenzál. A BB horizontálisan gyorsabban veszít a sebességéből mint a perdültéből, így a pálya utolsó harmadában többlet felhajtóerő keletkezik, a pálya liftel egyet, mivel a légellenállás négyzetes, így a horizontális lassulás helyett most a perdület veszít inkább. gyakorlatilag ismét bevárja a perdület-haladás egyensúlyt és egy kicsit helyreáll a normál pálya.
Kézenfekvő dolog, nehezebb BB-t használni. Így alacsonyabb a sebesség, és a légellenállás is négyzetesen kisebb hatást gyakorol rá. Volt már hogy a levegőben megállt előttem a BB aztán pörögve mint állat leesett -
Alukard
senior tag
válasz soulreaper #7433 üzenetére
nincs meg 2,5 de erősen közelít MAG-FED
Az FBI Januárban vett 2-t ezekből + hangtompítóval, ami jóval 2m fölé teszi... és igaz romboló puska, de...
-
Alukard
senior tag
válasz soulreaper #7436 üzenetére
Muszáj volt kitalálni valamit mert ha a 20mm Vulcan visszarúg akkor nem sok minden marad az emberünkből...
-
Alukard
senior tag
válasz Kornel213 #7440 üzenetére
Mire nem jó a youtube
http://www.youtube.com/watch?v=n4Dea5iae4A&NR=1https://blackfyre.ninja
-
Alukard
senior tag
kicsit eltértünk az eredeti tárgytól... az rsov-n most ingyenes a szállítás 0.25 kg -ig bizonyos feltételek mellett... ha vki alkatrészt akar rendelni akkor ideális
-
soulreaper
tag
lefoglaltam az új mellényem szerintem még a héten elhozom
Private Military Contractor
-
rainmen
aktív tag
Na, voltunk kint játszani.
Keverék játék volt, épületen belül, épületelfoglalás meg kinti harc is volt, csomagmegszerzés és hazajuttatás.
Tetszett, bár az elején kissé elszontyolódtam, mert az kilövési arány kb. 4/1 volt. Utána nekiálltam javítani és jobb kedvem is lett. Kb. 4,5 órát nyomtuk, így a hétvégi disznóölés meg ennek a kombinációja úgy eléggé kipurcantott. -
rainmen
aktív tag
Egy kis infót szeretnék, aki már szerelt ilyesmit.
Mekkora cylinder van az MP5-ben? Gyárilag 230-as a csőhossz. Elbírna a cylinder egy 300-as csövet, vagy cserélni kellene?
Más: Karbon csővel találkozott már valaki airsoft fegyverben? -
sowi
őstag
válasz rainmen #7446 üzenetére
1. Zárt Cylinder = 27.1cm^3 450mm(min) 580mm(max) csőhosszhoz
2. XM Cylinder = "4/5 hole" 24.2cm^3 364mm(min) 460mm(max) csőhosszhoz
3. M4 Cylinder = "3/4 hole" aka Type-2 17cm^3 - 229mm(min) 430mm(max) csőhosszhoz
4. MP5K Cylinder = "1/2 hole" 9cm^3 110mm(min) 170mm(max) csőhosszhozAnytime, anywhere, any war ... if the price is right
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest