Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
egyéb kérdés.
Mellényt vennék de színben bizonytalan vagyok.
Milyet érdemes? UCP és fekete amit néztem eddig. (választék fekete, olive, coyot, upc, woodland)[ Szerkesztve ]
"Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
emiki6
veterán
válasz BaKeSZ87 #22799 üzenetére
A CM.040 Enyhén (túl)erős
Ahogy nézem egy 2200-as aksi simán belemegy a CM.028-ba. Kell akkora vagy felesleges? (GFC vagy Redox?)"Amit érdemes lecserélni:
Normális zsírozás, hézagolás
A gyári csövet érdemes cserélni egy márkás alap csőre - a gyári is használható, de így jobb élményben lesz részed.
A gyári rugóvezetőt cseréltesd csapágyazottra - növeled az élettartamot.
A gyári zsírozást cseréltesd le.
Normális hézagolás sem ár.
Ezen felül a gyári dugattyú utolsó foga könnyen letörik - ha nem is teljesen."
Forrás
Ezek még fennállnak, érdemes valamit innen megcsinálni?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
stefanitsr
senior tag
válasz emiki6 #22803 üzenetére
Semmit. Feltöltöd a gyári akkut, megtárazod jóféle BB-vel és használod amíg szét nem esik, és ha szétesik, vagy panaszod van akkor elviszed szakihoz. Több embert ismerek akik évek óta tolják cm.028-assal, és hírből nem ismerik az átnézetést, hopup gumi cserét, csőcserét. Amúgy felesleges is. Az újabb szériás cyma-jg gumikat max átmostuk meleg szappanos vízben és teljesen jól teljesítettek, de mondok valamit, én elkezdtem mondjuk 2009-ben az AS-t, kicseréltem az akkori kezdésként vásárolt cm.035-ben és .036a-ban a gumikat és semmi de semmi javulást nem tapasztaltam...
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
csoola
tag
válasz emiki6 #22798 üzenetére
Jók a Cyma AK-k, de ha NAGYON-NAGYON nem szereted az AK-t és a G36 ANNYIRA tetszik, akkor megveheted szerintem. Nekem is a G36 tetszett nagyon, mert übermájer szájenszfiksön meg modern meg minden és nem is lett szar, egy évig játszottam vele dobozból kivéve. Nekem 0738 van amúgy, az a K verzió. Amit utoljára linkeltél, ha jól láttam ugyanaz, csak "teli" tussal, az olyan szempontból jobb, hogy a tusba bele tudsz applikálni jó nagy LiPo akkut is, de nekem nem jött be és az előagyba is befér az 1.8-as Turnigy akku.
Ha meg már rábeszéltek a Cyma AK-ra, akkor kezdd el nézegetni a 040+ számúakat, nekem az AK-63-ashoz hasonló verziójuk tetszik, asszem az talán 048 számmal fut, de nem tuti.Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
Zotya984
senior tag
gunfire rendelésbe valaki nem száll be? 20EUR kéne és ingyé posta volna.
-
stefanitsr
senior tag
Nah, most így néz ki a cyma m4.
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
emiki6
veterán
válasz csoola #22805 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagyobb aksi fér bele, mivel állítható és le is csukható a tus. Abban jobb leginkább, hogy erősebb. Nekem kifejezetten tetszik a G36K.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22808 üzenetére
Csak nem fellángolt a szerelem?
-
stefanitsr
senior tag
Belerakok mindent ami itthon van és jó m4-hez, aztán megy az eladóba. Érdekes mód nem kapkodnak utána pedig csuda finom dolgok vannak benne.
-
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22811 üzenetére
Sok a konkurencia .
Pedig szerintem jobb mint egy boyi. -
emiki6
veterán
Airsoftpro.cz megbízható, jó?
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
pigsty
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy igazán bele való terepmászó bakancsot!
1-2 szaktopicban is felteszem ugyane kérdést, ide azért írok, mert van egy-két airos ismerősöm (másfél évesek a szakmában kb, de érdemi, konkrét cipellős javaslatuk nem volt), lehet, velük tartok bevetésre később, de airsofttól függetlenül is érdekel nektek, hardcore terepjáróknak a véleménye.Szinte minden héten, hétvégén szoktam kirándulni, gyalogolni erdőben, változatos terepen, szikláson ritkán.
Tavaszi, nyári időre még úgy-ahogy van egy régi futócipő, de télre, sáros időre nincs olyan, amivel bármikor bátran nekiindulnék.Olyan kellene tehát, ami több km-s sétáknál is kényelmes, talpán nem megy át a tüske, szög, törött üveg azonnal, és bírja a sarat, koszt, csapadékos időjárást, hóban-esőben is mászkálhatok vele, akár -10°Cban is, nyilván megfelelő zoknival. Az jó lenne, ha akár 3-5 centi mély vizes terepen se menne bele a víz.
Másodlagos szempont a halk, csendes járás benne.Design kevésbé fontos, lényeg, ne vörös gumicsizma legyen gondolom valami sötét, fekete színű elég lenne.
Lábméretem 44 (van némi differencia kínai, egyéb elmérések miatt), férfi vok.Olvasok is vissza a topicban természetesen hszeket.
Annyira nem vagyok military-mániás, (bár van egy BW terepmintás nadrág+kabát ) de találtam 1 blogot, ahol foglalkoznak bakancsokkal is.
Az egyik legújabb magyar termékre a post és kommentek lesújtókat írnak. Egyetértetek vele?
(Egyszer egy rendőrnyomozó valami amerikai márkát ajánlott, ami szerényen 60 ezer FT-nél kezdődik.)HAIX, alig használt MH surranó...?
Pénzbeli keret: háááát.... egy katonai boltban mosolyogtak, mikor naivan 20k HUF-ot dobtam fel, mire leesett, lett abból 40ezer. Tudom, egyszer, hosszútávra minőségi terméket meg kell ám fizetni, főleg a jelenlegi árfolyamok, fizetés mellett ne mindegy, mennyit adok ki, 40-50 ezer forintnál többet semmiképp nem adnék ki kezdetben.
Bp, esetleg agglomerációban vásárolnék, külföldi rendelést nem tudom, kipróbálhatóság hiánya, és átkozott vám miatt.
Fél-OFF: katonai ruházat témában ki ismeri és mi a vélemény, elégedettség erről a pesti boltról? Utóbbi vélemény jöhet PÜbe, ha itt nagyon off lenne.
Várom a válaszokat, köszönök minden javaslatot!
[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
Zotya984
senior tag
válasz PumpkinSeed #22807 üzenetére
Taiwangun-on van. Gunfire oldalon nincs.
-
Telda
addikt
Hali!
Megjöttek ma a Cyma AK tárak, ezúton is szeretném megköszönni Zotyának a közös rendelést!
Viszont akadtak némi nehézségek, méghozzá nem akadnak be a tárak a biztosítóba.
A négyből egy sem, valamint a 028 és a 040D sem eszi meg . -
Telda
addikt
Még egy utolsó kérdés .
Ez mit célt szolgál? Mert most ez miatt nem megy bele a tárzsebbe. -
macilaci78
nagyúr
-
Telda
addikt
válasz macilaci78 #22822 üzenetére
Egyelőre csak egyet reszeltem meg, de más a probléma.
A tárban a pöcök, ami bent tartja a golyókat nem tud hátra menni teljesen, mert félúton megakad, szorul az egész. Ezért a kamra nem is tudja rendesen hátratolni és a bb-et sem adagolja. -
emiki6
veterán
Szerintetek melyiket érdemes?
- CM.040
- CM.040B
- CM.040C
- CM.040D"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz stefanitsr #22825 üzenetére
A sima és az C hosszabb csövű.
A B és a D Pedig rövidebb.A sima és a B keret tusos.
A C és a D pedig telt tusos. (mind kettő lecsukhatós, tehát aksi nem tehető bele.)Egyik nagy problémám, hogy mindenhol más specifikációkat írnak. Nyilván ha könnyebb, annak örülök. A hosszabb csövű, az jobban tetszik, de a rövidebb csövű gondolom könnyebben kezelhető, tehát a rövidebb csövű megint jobb. --> Legyen a B vagy a D. Melyik a könnyebb? Van e más különbség (FPS-ban például)?
-
Lacuss20
senior tag
-
emiki6
veterán
válasz Lacuss20 #22827 üzenetére
CM.040B:
- gunfire: 3195 g, 370-380 fps
- taiwangun: 2835 g, 420 fps
- airsoftpro: 3175 g 410 fpsCM.040D:
- Gunfire: 3270 g, 370-80 fps
- taiwangun: 3045 g, 420 fps
- airsoftpro: 3270 g, 420 fpsTaiwangun a legkönnyebb, gunfire a leggyengébb. Kinek higgyek? Mindegyik boltban más típus van vagy valamelyik nem hiteles?
-
-
emiki6
veterán
Okoz e hátrányt a hosszabb cső, illetve nőveli e a pontosságot?
A keret tus vagy a teli tus a jobb? (Nem tudok dönteni)(nem lehet aksit tenni a telibe se)
[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
válasz emiki6 #22830 üzenetére
Szűk helyeken pl épületben praktikusabb a rövid cső. Nem igazán a cső hosszától függ a pontosság (inkább a normális bb-től, hopup gumitól). Tus? Passz.
És esélyes, hogy dobozból kivéve 400 fps fölött lesz, tehát ha komolyabb játékra is akarsz menni, akkor vissza kell gyengíteni.
[ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
V2 tűzkapcsoló elégve, ill patkolva
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz emiki6 #22828 üzenetére
Nekem keretes tus volt nem zárt. Abba pont belement egy 7.4 es 2200Mah-s turnigy aksi ki vezetékelve.
Mint mondották 400+ lesz valószínűleg. Vegyél hozzá gyorsba egy kék madbull gumit és csók. Szétkapni gumi csere, H lenyomó! Nekem sokat dobott. Kenés csere hézaglás ha hosszú élettartamot akarsz bár ezek így is eléggé jól bírják. O gyűrűs nózi a lila kell a rövidebbe. Nekem volt CM045a 295mm-es csőhossz le se írom mennyi lő táv mert megköveznek, hogy olyan nincs xD pláne nem AEG A hosszab csővel a szóráskép talán javul kicsit illetve ha szűkebb az hoz fps-t. Szerintem a rövid változat is jó mindarra amire a hosszú, de mobilisabb.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
emiki6
veterán
-
Lacuss20
senior tag
válasz emiki6 #22835 üzenetére
Hát embere válogatja "általában egy ötöst" kérnek el érte. Javaslom, hogy olyannál csináltasd aki megengedi, hogy végignézd, no nem azért mert utána majd te magad sipsup szétkapod. Legalább rálátásod lesz. Illetve, ha valaki ajánlja ismerősöd vagy csapattagok az még jobb mert van "szerelő" aki nem azt teszi bele amit te oda adsz neki... http://shop.ehobbyasia.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/m/cm-045a_1_mark.jpg
Én erre gondoltam, hogy ilyen "keretes".
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
-
emiki6
veterán
Hol tudok utánanézni, hogy hol vannak szervizek, ahol átnézik, rendbe szedik az új fegyvert?
Telda: Üreges a 040D tusa, lehet bele aksit tenni?
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz emiki6 #22839 üzenetére
Sehogy.
Úgy megbonyolították a hivatalos utat, hogy maroknyian csinálják legálisan, a többiek meg értelem szerűen nem hirdetnek.Én Budán vagyok, a sajátomon kívül egy G3, egy most rendelt Boyi AK74SU és egy GBB tár vár arra, hogy meglessem belül.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Telda
addikt
-
emiki6
veterán
válasz macilaci78 #22841 üzenetére
Van egy airsoft doki oldal, ahol 5k az átnézés rendberakás és abban nincs benne bizonyos dolgok cseréje + alkatrész...
-
zalman90
őstag
válasz macilaci78 #22841 üzenetére
Megbonyolították a hivatalos utat? Ezt kifejtenéd?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Gismo
addikt
Vagy ajánlom a gunnerse.hu -t.
-
rainmen
aktív tag
válasz macilaci78 #22845 üzenetére
Pontosan.
Kb. olyan ember szervizelhet hivatalosan airsoft fegyvert, aki az éleshez is hozzányúlhat.
Agyrém ez a szabályzás. -
stefanitsr
senior tag
válasz rainmen #22847 üzenetére
Dehogy agyrém, szépen, egyértelműen megmutatja, hogy ebben az országban mennyire foglalkoznak bármivel is magukon kívül az épp hatalmon levő "politikusok".
-
rainmen
aktív tag
válasz macilaci78 #22849 üzenetére
Így is lehet mondani, sajnos tipikus -mint munkahelyen is-, papír legyen! Oszt ha csak törlésre tudja használni az illető, akkor is jó, mert van!
stefanitsr: Mármint a megélhetési hmmm... "eltulajdonításon" kívül? Konkrétan semmihez?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs