Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Telda
addikt
Amivel a markolatot és a tust be szokták tekerni szövet, annak van valami neve?
Vagy hogy keressek utánna? -
Telda
addikt
válasz macilaci78 #22156 üzenetére
Fásli
-
sss
őstag
Egész jó árban van softairen cm040, meg cm041 is, mik vannak.
-
stefanitsr
senior tag
36-ért ha tényleg egy játékon volt, ennyiért ha tényleg újszerű, best buy.
Egyszer volt nálam egy ilyen. Mondják, hogy nem megy. AK ? Az kizárt, hogy nem megy, m4 fosoknál meg g36-nál belefér, de AK ? Mondom mindegy, jó elviszem. Hazaviszem másik akku rádug, olyan szép hangja van, hogy mint a hülyegyerekek csak hallgattam a fogaskerekek surrogását a fülem mellé téve a puskát, újra meg újra. Az az élmény volt mikor először vezettem impreza sti-t, mikor letettem a parkolóba letekertem az ablakot és csak hallgattam a hangját percekig, időként rárúgva a gázpedálra. A végén rám szóltak, hogy most már állítsam le mert kifogy a benzin.
Mindegy, visszatérve a cymára, mondom ilyen hanggal max 350 fps. Chrono előszed, 430+...
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
sss
őstag
válasz stefanitsr #22163 üzenetére
Cm041 sem rémlik, hogy láttam volna már itt 40k alatt.
Telda: létezik ilyen mp5-ből behajtható tusos verzió, szóval gondolom lehet külön is kapni hozzá. Bár gondolom nem olcsó.
-
sss
őstag
Ezek a műanyag a&k m4-ek mennyire masszívak? Azt írja, hogy "very durable plastic". Megint van vmi leárazás gunfire-ön. Mondjuk a fém változatokon lehetne vmi marking is, sokat dobna rajtuk sztem.
-
Telda
addikt
CM0.28-on a hop-up állító csuszka lövés közben magától mindig maxra állítódik. A leszorító csavarját már próbáltam meghúzni, de nem akarom megszakítani. Mi tudok ezzel kezdeni?
Ma lőttem kicsit a cyma-val, de az A&K M4hez képest gyönyörű hangja van, élvezet vele lőni.
-
stefanitsr
senior tag
Állító kar lecsavaroz (amennyire lehet szerelj le mindent, ami útban lehet), levesz, majd a tengelyből ahová az állító kar csavarja megy a felhúzó kar oldalán levágsz snitzerrel egy keveset a műanyagból, összerakod, máris jobban tudja szorítani a csavar az állító kart a kamrához. Ugyanez eljátszható az állító kar tengelyével is, és akkor a másik oldalról is jobban meg lehet húzni a csavart.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Telda
addikt
válasz stefanitsr #22174 üzenetére
Köszönöm!
-
rainmen
aktív tag
Ilyen célra én öntapadó szilikontámaszt vettem a Praktikerben.
Kb. akkora, mint egy LR44-es gombelem.
Először Ausztriában találkoztam ilyen cuccal, ajánlom mindenkinek. -
macilaci78
nagyúr
-
D.Orion
veterán
Zsugorcső + hőlégfúvó. Azt ennyi, gumizott ajtókilincs kész is.
-
bocsika
aktív tag
-
Telda
addikt
Gunfireék igazán feltölthetnék már a cm040d készletüket .
-
Chris78
aktív tag
Hi.
Vennék 1 kronót úgy 20-25E körül. Mit érdemes? Esetleg valakinek eladó?
Szerk: Közben visszaolvastam: Xcortech 3200?[ Szerkesztve ]
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
BaKeSZ87
őstag
-
Telda
addikt
Milyen márka ez a Kalash?
-
Dr.Én
veterán
Hali
Dboys kalash RK06 tok fedél alá befér a Turnigy 7,4V 2000mAh akku
Vagy csak ez? 1300mAh
A jelenlegi Firefox lipo akkum, kezdi megadni magát..WOT: kissio
-
KISDUCK
addikt
HK-ról rendeltem akksit ha jól emlékszem 7 munkanap alatt jött meg (holland lerakat) és 10 dodó volt a fuvar. Ha többen rendeltek akkor igen csak megéri (persze ha van eu-n belül raktáron). Magammal együttvéve 5 embernek rendeltem és az 1800mAh-s akksim úgy volt 2400 HUF szállítással együtt.
-
Dr.Én
veterán
itt még jobb ára van 2000mah
A hobby kingről úgy se rendeltem még itt az ideje kipróbálni
Azért durva tényleg hogy milyen ár különbségek vannak, nekem a fegyóm lengyelből jött anno....Elvileg akkor befér a tok fedél alá, nagyon jó
KISDUCK (#22194)
jelenleg egy magamnak kell most jelenleg magányos farkas vagyok a harc mezőn, itt a tanyán[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Telda
addikt
Hali!
Tudtok olyan külföldi webshopot mondani, ahonnan fegyvert rendelve, az áfát belekalkulálva is viszonylag jól kijövök?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest