Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz stefanitsr #11397 üzenetére

    Egyébként ahhoz hogy valakit meghívjanak ilyenre, kb annyi elég, hogy összeállsz pár megszállott környékbelivel, és rendszeresen (!) eljártok játékra, ahol jópofiztok, pacsiztok, visszafogottan, de emlékezetesen hallatjátok a hangotokat, korrektül játszotok és összességében emelitek a többiek játék élményét.

    Ebből nekem a rendszeresség nem fér bele, sajna a munkám és a család eléggé leköt, és bizonyos dolgokat (többnapos muszlim), bár kedvem lenne nem tudok bevállalni. A csapat összerántása is egy kritikus pont, mert ugye az élet rendje valahol a munka és a család és igen sokan az ismeretségi körben olyan munkarendben dolgoznak (műszakozás, folyamatos 12 órás munkarendek, tűzoltóság, rendőrség) aminek következtében a rendszeresség csorbát szenvedne.

    Ebből a továbblépés lehetősége, hogy egységes csapatruha, egységes (legalább tárkompatibilitás szempontjából) fegyverzet, összeszokott mozdulatok, kézjelek rutinszerű használata, félszavakból, egyszerű kézjelekből rutinszerű azonnali egységben mozgás, összeszokottság, stb... Szintén nem egy egyszerű pont. Ha ezt a szintet eléritek, vagy elérjük itt a győriekkel, dúskálni fogunk a meghívókban.

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák