Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
Érdekes dolgot csinált előbb az MP5-öm. Leakasztom a szegről, egyeslővés és nem húzta fel teljesen... mint amikor lemerült az aksi. Aztán áttettem automatára úgy meg elsütötte. Ezután ment egyes lövéssel is. Valami baja lehet?
Nemsokára úgyis szétszedem azt megnézegetem.Nick: HE_Storm
-
Hurkaleves
őstag
nekem meg ma jött meg az ARMY R17-em... állat!
szbalogh: nekem akkor csinál ilyet néha ha tövig húzom a "ravaszt"!
ha érzéssel húzom mondjuk félig meddig akkor szépen megy az egyes is és a sorozat is.[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz Hurkaleves #11502 üzenetére
Vannak akik vásárlás előtt kérdeznek, te meg utána.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Hurkaleves
őstag
válasz stefanitsr #11503 üzenetére
aöö.. miért is?
-
stefanitsr
senior tag
Készülődök:
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
BaKeSZ87
őstag
válasz stefanitsr #11505 üzenetére
Beférnek ezek tokfedél alá?
-
stefanitsr
senior tag
válasz Hurkaleves #11504 üzenetére
Ha jól működik akkor használd egészséggel. Sajna a statisztikák szerint ez és pl a cybergun s&w sigma a problematikusabb gbb-k családjába tartozik.
A lifepo4ből az 1100-as elég sok helyre befér, pl a kalash ak-k tokfedele alá is (ezt próbáltam személyesen, marui kompatibilisekkel passz (tehát ahol a hosszú műanyag alkatrész van a box és a tokfedél között ott meg kellene próbálni, mert oda lehet hogy nem fér be))
-
Hurkaleves
őstag
válasz stefanitsr #11507 üzenetére
jól feltöltött tárral jól műxik. de ha lankad az erő akkor már nem inden bb-t tölt be a csőbe...
van nálam egy kj glock23 is az is ezt csinálja csak még sűrűbben! de azzal nem tudok már mit kezdeni... ezeket nehezebb javítgatni mint az aeg-eket.. -
szbalogh
addikt
válasz Hurkaleves #11508 üzenetére
Milyen is az a kj glock23?
GBB-t keresek mostanában és én szeretek bütykölniNick: HE_Storm
-
Hurkaleves
őstag
válasz szbalogh #11509 üzenetére
áh ez felejtős... a tárja sincs meg.. én g17-es tárral vizsgálgattam ami meglepő módon egész jó bele... de nem pont. meg ki is lóg mert hosszabb...
műanyag szánas és a hopup gumi lenyomó fém cucc is eltört... nem kell ez neked.. én sem vettem meg. csak még itt maradt nálam..[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
-
szbalogh
addikt
válasz rainmen #11513 üzenetére
Teljesen igazad van! Viszont egy kezdő (mint én ) ezeket a cikkeket fogja bújni éjjel nappal és vásárlás után kiderül hogy a Galaxy mp5 nem is olyan faxa meg hogy a cm.030-as glockban azok az újabb fajta műanyag csapágyak már rég kukába valók.
Frissíthetnék azért. Meg vannak pl egyéb hibák is amikre segítő szándékkal felhívtam a figyelmet (pl "Az akku kapacitásának a tűzgyorsaság növelésében nincs szerepe, a kapacitás növelése kizárólag az egységnyi idő alatt kilőhető lövedékek számát növeli meg" , nem javították és válaszra se méltattak.Pisztoly: megkérdezed nekem az ismerősödet ez ügyben?
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
stefanitsr
senior tag
Csóró kategóriában egyébként az ajánlott gbb pisztolyok: Bell EG723 1911, Tercel 1911, HFC beretta M190. Kerülendőek: Army összes GBB-je, sigma nevűek. Glockban a KWA/ASG G17 szerintem az amit meg szabad venni.
Armyval a többségnek már dobozból kivéve problémája volt... Kakasrugó, helyretoló rugót kellett cserélnie az egyik arcnak, másiknak betöltő szelepet, harmadik elhagyta a kieresztő szelep kupakját, amit megüt a kakas... És van 1-2 ember, akinek 1 éven belül falidísszé vált, annyira elhasználódott a bele.
Én több dolog miatt marui pisztolyt szeretnék, többek között azért mert műanyag. (igen ! Ha a fullféjm mániát az ember elkezdi bottal megpiszkálni, akkor pl rájön hogy sok esetben sok gyártó ezt a MÁNIÁT szolgálja ki szarminőségű spiáterrel, ami gyorsan kopik, törik, reped, semmivel de semmivel nem jobb mint egy műanyag cucc, esetleg max nehezebb !) Ez azzal jár, hogy könnyebb az egész, nem húzza le a gatyád a combtok, ugyanakkor kevesebb gázt eszik és ezzel egy füst alatt nagyobb hidegben is inkább működik mint a fullféjm csóringer replikák...
-
szbalogh
addikt
Kell valakinek az AK-m? 25
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #11518 üzenetére
Eheh...
Minek a béka lábára a patkó ?
Juteszembe, gondolkozom azon is, hogy eladom a g&p sentrymet, így akit érdekelne jelezze. Számítson a százast nyaló vételárra akkuval együtt.
-
stefanitsr
senior tag
Kész a lifepo4 crane pack. Délután teszt.
-
evilzombie
tag
Megkertek hogy keressek egy V3 Box-os full fem fegyot(except AK-s),eddig csak a sig jutott eszembe.
Valakinek van tudomasa mas tipusrol?Na náááá
-
szbalogh
addikt
-
boogie84
veterán
válasz stefanitsr #11519 üzenetére
El tudod passzolni a SCAR-om?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz evilzombie #11521 üzenetére
MP5k, SIG 55x, FN FAL, Galil.
-
szbalogh
addikt
válasz Hurkaleves #11525 üzenetére
Nemtom.. Ti mondjatok árat! Induljatok ki abból hogy 4-et adtál volna érte ha működik!
-
stefanitsr
senior tag
válasz evilzombie #11521 üzenetére
Sigek többsége műanyag, szóval nem jó jutott eszedbe...
-
stefanitsr
senior tag
Az A123 1100-as pakkokból épített lifepo4 kb ugyanazt tudja, mint a firefox 2000 mAh 9,6v nimh akkum, tehát ahová az ak tokfedél alá, vagy a crane stockba belefér a firefox nimh ott az kb ugyanúgy teljesít.
Mérős teszteket majd csinálok ha megjön az SR10, abba szántam ugyanis a crane-es lifepo4-est.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz stefanitsr #11529 üzenetére
Jól hangzik. Hogy forrasztottad őket össze? Ahogy néztem pici pénzzel többért úgy is lehet rendelni a cellákat, hogy pontheggesztenek rájuk lemezeket, hogy össze tudd őket építeni.
-
stefanitsr
senior tag
válasz BaKeSZ87 #11530 üzenetére
Annak akkor van jelentősége, ha olyan a cellakonfigurációd, hogy az egyiket a másikkal úgy tervezed összekötni, hogy egymás mellett vannak a cellák, tehát mondjuk kettőt párhuzamosan, vagy olyan soros konfigban. Én crane-be akartam őket kötni eleve az meg lengő vezetékelést kíván és ott a fül csak zavarna.
Hasonló eset állna fenn, ha rúd pakkot akartam volna építeni.
Ma jött egy AK, "se kép se hang" mondtam nekik hogy nem tévé.
Szétszedve folyik belőle a HOMOK MINDENHONNÉT. OMFG !
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #11528 üzenetére
King Arms SIG-re gondoltam.Az alu!
De a FAL jo otlet Kossz erte!
[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
szbalogh
addikt
Megjött a G&G scar cső 275mm, kétszer annyi idő alatt esik át rajta a BB mint az AK csövén
És iszonyatsima a belseje... szerintem nagyon szuper lesz.Nick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
Voltam esztergályosnál, elvileg egy hét múlva kész a hangtompítóadapterem
-
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #11535 üzenetére
Reggel kicseréltem (volna) a csövet de annyi vezeték megy már a tuselem meg a gb között hogy amikor toltam volna ki a stiftet kitört a felső stiftnél a tok bal oldalának a vége. Azokat a vezetékeket gyorsan át kell tennem máshová. Azt a darabot meg remélem rendesen megfogja majd a kétkomponensű epoxi.
Kéne egy jó kis fém tok Nem tudsz valahol egy eladó rossz fémtokos mp5k-t?
Aztán összehasonlítottam a 14-es és a 27-es csövet. A kettőben ugyanannyi idő alatt esik át a BB, remélem azért jobb lesz az új csővel[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
-
szbalogh
addikt
-
szbalogh
addikt
válasz stefanitsr #11541 üzenetére
Oké csak gondoltam hátha
Bakker annyiba kerül egy CA fém test mint egy új Cyma MP5K[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #11542 üzenetére
Egyszer voltam, a pálya jó lenne ha egy kis időt szánna rá valaki és karban lenne tartva. A srácok meg több alkalommal megnyilvánultak olyan módon úgy élőben mint a fórumokon, hogy játszanak magukkal, na.
-
-
Hurkaleves
őstag
erre valaki?
thx. -
szbalogh
addikt
válasz Hurkaleves #11476 üzenetére
Alapból a műanyag hamarabb használódik el.
Ha akarsz short stroke mod-ot akkor jobb a teljesen fémfogazású mert akkor csak a sector kerékről kell leszedni a kívánt mennyiségű fogat és nem kell a dugattyúval is bajlódni.
Szerintem nem érdemes drága dugattyút venni.stefanitsr: jaj jóvanna megmondtad
mondjuk az én bénaságom is hogy letörtem, nem kellett volna annyira feszegetniÉn meg a BW-sekre vagyok mostanában kiakadva
[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
válasz szbalogh #11546 üzenetére
most full fémes pisztonom van csak a múltkor modding közben kapkodtam és elég csúnyán belevágtam sniccerrel... működik ugyan úgy, de bármikor beadhatja a derekát...
most ugyan olyat akartam rendelni, de a múlt héten nem volt ezért vettem 7 fém fogas verziót. a sector kerékből már leflexeltem az uccsó 2 fogat mert túlságosan hátra húzta a pisztont... meg a rof-on is javítani akartam. 130-as rugót választottam "ajándékba" hozzá.
ebből el fogok vágni mert a gyári rugó hossza is rövidebb a sztenderd rugótól. a sztenderd rugót alig akarja fölhúzni mert túl hosszú... -
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #11546 üzenetére
Kommersz felhasználásra (120-as rugóig) nem érdemes teljesen acél fogas dugót berakni. Ha valami gebasz adódik akkor inkább a dugót darálja mint a kerekekről vegye le a fogakat.
-
Hurkaleves
őstag
válasz stefanitsr #11548 üzenetére
akkor nálam a vágott 130-as rugóhoz jó lesz a fél fém fogazású nem? azért nem választottam csak az utolsó fém fogas verziót mert ahogy mondtam a sector-ból levágtam az uccsó 2 fogat ezáltal a "release" pont már nem az utolsó fogra esik a pisztonon hanem előrébb... és ott nem árt ha fémből van a fog...
mod: egyébként az alátétezésnél a fogaskerekeknél, hogyan lehet megtudni, hogy hova kell és hova nem? mert csak úgy szemre nem megy a dolog... ha összerakom a GB-t akkor meg nem látom, hogy hol, melyik, merre "kottyan"...
[ Szerkesztve ]
-
Pety97
csendes tag
válasz Hurkaleves #11476 üzenetére
a műanyag azt jelenti, hogy az egész fegyó összes része műanyag! A fém/műanyag azt jelenti, hogy a fontosabb alkatrészek(pl. gb,hk) fémből vannak,a fegyver többi része pedig műanyag! A full fém azt jelenti h a fegyó összes része fémből van.
A full fém fegyók a legjobbak,mivel annak a külső,belső részei is fémek,ezért nem törnek könnyen,lehet vele kúszni,mászni,nem olyan sérülékenyek(csak könnyen karcolódnak) A műanyag fegyverek azért jók mert könnyebbek a fémnél(no comment!) Sokak szerint a fém/ABS műanyag az arany középút. Én a full fém,fém/ABS fegyvereket szeretem.
Szerintem semmiképpen ne vegyél full műanyag fegyvert,mert könnyen törik,nem olyan megbízható!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest