Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    A héten az utóbbi időszak legjobb ár/teljesítmény viszonyú puskája került elém.

    CM040D. Az előbb kronóztam, 387-390 fps között szórt 10 lövésből .25-össel (~430 ! fps .20-assal, dobozból). A gyári 8,4v mini cellás stick akksijával a gyári motorjával (igen erős neodímium mágnes) ERŐLKÖDÉS nélkül viszi ezt a rugót, trigger response igen gyors. Hangja alig, ami van az is igen kellemes, szinte zene a fülnek a boyi boxok után. Első lövések alkalmával namondom biztos alap cyma box max 370 fps. No nem.

    A tok acél, az anyagok kb megegyeznek a nem full steel boyiéval, de a beljese fullos. Műanyagok üvegszál erősítésű polyamidból készültek, ami hasonlatos a G36 éles változatok anyagához (egy misét megérne, hogy a mai elterjedt airsoftos beszédben és írásban valaki meglát egy műanyagot azonnal rámondja, hogy ABS - messze nem biztos, mert pl kanadába csomó fegyvert visznek és a transzparens tok törvényi előírás, viszont transzparens ABS mint olyan nem létezik.). Kicsit majd az új maszb*szf*sz-hoz gyengíteni kell, de én azért reménykedem hogy a helyi szervezésnél marad a 2008-as. Ahol én szervezek ott mindenképp.

    Épp látok egy eladót softairen, erősen elgondolkoztam, pláne hogy látom a boyi SPR-em milyen nyűgös egy állat...

    [ Szerkesztve ]

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák